?با افزایش کم سابقه ۱۰ دستگاه خودرو وَن طی ۱۰ سال اخیر در حوزه حمل و نقل عمومی شهر صالحیه، بیش از ۵۲ میلیارد ریال در اواخر سال گذشته به توسعه ناوگان حمل و نقل خط صالحیه به مترو حرم مطهر امام(ره) تخصیص داده شده است.
?در ادامه طرح پاکسازی زمین های بایر شهر صالحیه، عملیات پاکسازی، جمع آوری، تسطیح و هموارسازی ورودی و خروجی شهر صالحیه از سوی خیابان شهید کشوری تا مقابل المان بوستان خطی نهجالبلاغه به منظور ارتقاء جلوه بصری این محور و رضایتمندی شهروندان محترم با همکاری واحدهای سیما، منظر و فضای سبز و خدمات موتوری اجرا شد.
?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه،به منظور گرامیداشت هر چه باشکوهتر هفته دفاع مقدس و برگزای برنامه های متنوع با محوریت مشارکت مردم، محمد آگاهی مند شهردار صالحیه طی اولین جلسه این ستاد به تشریح اهداف کلان برنامه ها پرداخته و یادآور گردیدکه هدف از گرامیداشت این هفته ایجاد حس و حال دوران 8 سال مقاومت و ایثار و ایمان در بین مردم و خصوصاً جوانانی است که فضای رشادتها و شهادتهای جنگ را درک ننموده اند و رویکرد شهرداری با تولید برنامه های متنوع ضمن ایجاد شور و وحدت و همدلی یادآوری معنویت و کمالی است که درسنگر جبهه ها موج میزد.
? شهرداری صالحیه همه ساله بر اساس تقویم و زمانبندی مناسبی، واحدهای آموزشی شهر در محلات مختلف را برای استقبال از حضور دانش آموزان در سال تحصیلی جدید آماده می کند.
?با پایان یافتن ساخت المان تصاویر شهدای گرانقدر صالحیه به سبک معماری ایرانی و در خور شأن شهدا، عملیات صفحه گذاری و نصب تعداد 20 المان دو وجهی شامل تصاویر 25 شهید والامقام شهر صالحیه و 15 شهید خاص کشور انجام شد.
?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه،زیر مخزن های بتنی جدید در کوچه های گلستان ۲۷، خیابان ۹دی نبش مدرسه علوی، نگارستان ۳و۴، نگارستان پنجم ۱۵متری اول و پشت ساختمان شورای شهر، با توجه به نیازسنجی محلات و معابر به همت معاونت خدمات شهری و واحد امانی جانمایی و نصب گردید.
?محمد آگاهی مند شهردار صالحیه، از شروع نهضت آسفالت مکانیزه برای معابر اصلی و فرعی محلات مختلف شهر خبر داد و آغاز این رویداد بزرگ را از ترمیم خیابان شهید جهان آراء و شهید بختیاری عنوان نمود.
?پروژه انبار مرکزی شهرداری صالحیه با هدف تجمیع و تمرکز اقلام و تجهیزات مصرفی واحدهای شهرداری و ممانعت از اسراف و تبذیر و نیز سرعت بخشی و نظم در ورود و خروج اقلام بصورت سیستماتیک در مجاورت اداره سیما، منظر و فضای سبز (گلخانه اقاقیا) در زمینی به مساحت ۱۰۰۰ متر مربع آماده افتتاح و بهره برداری می باشد.
?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه،صبح روز دوشنبه 20 شهریور ماه، همزمان با آغاز اجرای آسفالت یکپارچه خیابان شهید بختیاری در حدفاصل خیابان ده متری شهید کریمی تا چهارده متری شهید باهنر، محمد آگاهی مند شهردار صالحیه از فرایند اجرای آن بازدید بعمل آورده و از نزدیک کیفیت انجام آنرا مورد ارزیابی قرار داد.
?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه،عصر روز یکشنبه 1402/6/19، عبداله نوحی فرماندار بهارستان، نوریان معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و کارشناسان بنیاد علوی در معیت محمد آگاهی مند شهردار صالحیه از ورزشگاه در حال احداث شهرداری صالحیه بازدید بعمل آوردند و آخرین وضعیت و روند احداث این ورزشگاه را جهت دریافت اعتبارات عمرانی مورد بررسی کارشناسی قرار دادند.
?احداث زمین بازی اسکیت و اسکوتر در مساحتی بالغ بر ۵۰۰ متر مربع با رعایت کلیه اصول و مقررات مربوطه در محوطه پارک آموزش ترافیک شهرداری صالحیه به منظور افزایش سطح سرانه ورزش و نیز ایجاد شور و نشاط و هیجان در میان نوجوانان و جوانان در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته و اینک آماده افتتاح و بهره برداری می باشد.
?در ادامه ساماندهی و نوسازی کفپوش سرتاسری خیابان پانزده متری اول (نسیم)، اجرای کفپوش مسیر پیاده کوچه نگارستان 17 در دستور کار معاونت عمران و پیمانکار این پروژه قرار گرفت.
?به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ محمد صائبی با اشاره به معرفی روابط عمومیهای برتر در حوزه اقدامات تبلیغی هفته دولت اظهار داشت: به مناسبت هفته دولت مقرر شد تا بهترین روابط عمومیها در حوزه اقدامات تبلیغی این هفته با محوریت ارائه محتوای جذاب برای معرفی پروژهها، طراحی مناسب، عرضه، پخش یا اکران برای مخاطب، استفاده از شیوههای نوین برای معرفی، خلاقیت و برگزاری و برنامهریزی مراسم و انعکاس آن معرفی شود.