استقبال قابل توجه خانواده ها از برنامه های تربیتی معاونت فرهنگی و اجتماعی
️ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر صالحیه، یکی از برنامه های تربیتی که بصورت اجتماع محور در دستور کار معاونت فرهنگی و اجتماعی قرار گرفته است، سلسله نشست های تحکیم بنیان خانواده است که بصورت دوره ای در مجموعه فرهنگی و اجتماعی شهید امامی برگزار می گردد.
ساعاتی پیش شهردار صالحیه با حضور سرزده در مرکز واکسیناسیون شهر صالحیه ضمن بازدید دستور تخصیص امکانات لازم و نیروی پشتیبان برای رفع ازدحام از این مرکز را صادر نمود.
?به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر صالحیه، صبح امروز دوم دیماه، سردار ظهیری فرمانده نیروی انتظامی غرب استان تهران با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرصالحیه با مردم بخش گلستان دیدار نموده و به درخواست های شهروندان در حوزه انتظامی رسیدگی نمود.
️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر صالحیه، با انجام هماهنگی و برنامه ریزی های لازم از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری صالحیه، ویژه برنامه یلدای قرآنی برای نوآموزان دارالقرآن شهید حسنی کارگر برگزار شد.
شهردار صالحیه: خدمتی در خور شأن مردم صالحیه باید رقم بزنید
️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر صالحیه ظهر امروز مورخ یکم دیماه، دومین مرحله طرح خدمت جهادی محله محور با برگزاری مراسم افتتاحیه در حضور فرماندار بهارستان شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر صالحیه کلید خورد.
️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر صالحیه، همانطور که انتظار می رفت با استقبال گسترده از سوی کودکان و والدین آنها، مرحله اول از جشن یلدای کودکانه در آمفی تئاتر مجموعه شهید امامی برگزار خواهد شد.
?به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر صالحیه، چهارمین زمین چمن مصنوعی و مجموعه ورزشی شهر صالحیه که در مجاورت بوستان شاهد با مساحت 1800 مترمربع برای رشته های فوتبال (گل کوچک)، والیبال و شطرنج در حال احداث است؛ در آینده ای نزدیک با محصور شدن محوطه تحت پوشش چمن مصنوعی، آماده خدمت رسانی به شهروندان شریف شهر صالحیه خواهد بود.
شناسایی معضلات شهری در ساعات پایانی شب
?به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر صالحیه، یکی از مهمترین دغدغه های مدیریتی شهردار صالحیه برای شناسایی تهدید ها و معضلات شهری، انتخاب و بکارگیری افرادی بعنوان شهردار کشیک از ساعات پایانی روز تا صبح گاه روز بعد می باشد که با شناسایی مشکلات و نقایص موجود و درج گزارش، سایر مدیران شهری را موظف به رسیدگی بهنگام موارد مطروحه می نماید.