سال سرمایه‌گذاری برای تولید
سه شنبه 25 شهریور 1404

آسفالت ریزی کوچه میلان ۲۵ در حال رسیدن به خط پایان

3 آبان 1400 - 14:57
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری صالحیه، صبح امروز سوم آبان‌ماه و در غالب طرح جهادی محله محور آسفالت ریزی کوچه میلان ۲۵ در حال طی نمودن مراحل پایانی است تا ساکنین این کوچه از این پس از مسیر هموار و تمیز آسفالته استفاده نموده و معضلات گرد و غبار مربوطه پایان یابد.
آسفالت ریزی کوچه میلان ۲۵ در حال رسیدن به خط پایان

?به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری صالحیه، صبح امروز سوم آبان‌ماه و در غالب طرح جهادی محله محور آسفالت ریزی کوچه میلان ۲۵ در حال طی نمودن مراحل پایانی است تا ساکنین این کوچه از این پس از مسیر هموار و تمیز آسفالته استفاده نموده و معضلات گرد و غبار مربوطه پایان یابد.

?شهردار صالحیه در خصوص آسفالت ریزی و لکه گیری معابر صالحیه اهتمام ویژه ای داشته و با جدیت این موضوع را پیگیری می نماید تا ناهمواری و مشکلات حاصله از مسیر های خاکی، این معضل آزار دهنده رفع شود .

?محمد آگاهی مند به صورت مستمر با حضور میدانی از کیفیت و سرعت روند کار بازدید می نماید.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
صالحیه روی ریل توسعه؛ افتتاح 4 پروژه شاخص عمرانی با رویکرد خدمت و امید
محمد آگاهی مند: افتتاح این چهار پروژه، آغاز فصل تازه‌ای از توسعه و آبادانی در صالحیه است
3 شهریور 1404 - 06:47
استقبال از ماه ربیع‌الاول در صالحیه؛ اکران بنرهای حلول ماه پر برکت ربیع الاول
همزمان با فرارسیدن حلول ماه پر فضیلت و برکت ربیع‌الاول، روابط عمومی شهرداری صالحیه اقدام به اکران بنرهای مناسبتی در سطح شهر کرد. 
3 شهریور 1404 - 06:44
تسهیل عبور و مرور با اصلاح و تعریض پل کوچه نگارستان ششم 
پل دسترسی کوچه نگارستان ششم ساماندهی شد
3 شهریور 1404 - 06:39
تجدید میثاق مسئولان بهارستان با آرمان‌های شهدا در هفته دولت
عطر ایثار در هفته دولت پیچید ، غبارروبی مزار شهدای گمنام شهر گلستان
3 شهریور 1404 - 06:38
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما