سال سرمایه‌گذاری برای تولید
پنج شنبه 15 آبان 1404

گلستان ۲۸ تسطیح و بهسازی شد

20 آبان 1400 - 12:13
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری صالحیه، ظهر روز چهارشنبه مورخ ۱۹ آبان‌ماه کوچه گلستان ۲۸ که به علت استقرار مرکز واکسیناسیون به یکی از معابر پر تردد تبدیل شده است پس از بارش های جوی هفته پیش دچار آبگرفتگی شده و این معضل برای عابران مشکلاتی ایجاد کرده بود که با دستور شهردار صالحیه خارج از برنامه و بصورت فوری مخلوط ریزی و تسطیح شد تا موقتاً از وجود گل ولای و مشکلات مربوطه ساماندهی شود تا در زمانبندی مشخص بهسازی و آسفالت شود.
گلستان ۲۸ تسطیح و بهسازی شد

?به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری صالحیه، ظهر روز چهارشنبه مورخ ۱۹ آبان‌ماه کوچه گلستان ۲۸ که به علت استقرار مرکز واکسیناسیون به یکی از معابر پر تردد تبدیل شده است پس از بارش های جوی هفته پیش دچار آبگرفتگی شده و این معضل برای عابران مشکلاتی ایجاد کرده بود که با دستور شهردار صالحیه خارج از برنامه و بصورت فوری مخلوط ریزی و تسطیح شد تا موقتاً از وجود گل ولای و مشکلات مربوطه ساماندهی شود تا در زمانبندی مشخص بهسازی و آسفالت شود.

اخبار مرتبط
بازدید شهردار صالحیه از آرامستان بهشت فاطمه(س) به منظور بررسی وضعیت، کمبودها و ارتقای سطح خدمات 
محمد آگاهی‌مند شهردار صالحیه، به‌همراه محمد دهقان نیری، معاون اداری و مالی و سید جواد قریشی مدیر حراست شهرداری، از آرامستان بهشت فاطمه(س) بازدید کردند. 
23 مهر 1404 - 10:05
نصب نیمکت، باکس زباله و اجاق‌ پارکی در میدان شهید بهشتی
در راستای بهبود زیرساخت‌های رفاهی و ارتقای جلوه‌های بصری فضاهای عمومی، عملیات جانمایی و نصب نیمکت‌ها، باکس‌های زباله و اجاق‌های پارکی بتنی در محیط میدان شهید بهشتی واقع در انتهای خیابان ولیعصر(عج) با همکاری مشترک اکیپ‌های فضای سبز، امانی و موتوری شهرداری صالحیه انجام شد. 
22 مهر 1404 - 10:03
برگزاری طرح غربالگری دیابت و فشار خون در سرای بانوان شهرداری صالحیه
به منظور ارتقای سطح سلامت عمومی بانوان و در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی اجتماعی شهرداری، طرح غربالگری دیابت و فشار خون ویژه بانوان در سرای بانوان شهرداری صالحیه برگزار شد.
22 مهر 1404 - 10:01
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما