سال سرمایه‌گذاری برای تولید
پنج شنبه 15 آبان 1404

در آیین کلنگ زنی پروژه های عمرانی شهر صالحیه/ کلنگ پروژه مجتمع تجاری اداری شهرداری صالحیه به زمین زده شد

21 اردیبهشت 1401 - 16:47
فرماندار بهارستان: شهرستان ما به اینگونه پروژه های متنوع عمرانی، رفاهی و ورزشی نیازمند است.
در آیین کلنگ زنی پروژه های عمرانی شهر صالحیه/ کلنگ پروژه مجتمع تجاری اداری شهرداری صالحیه به زمین زده شد

?فرماندار بهارستان: شهرستان ما به اینگونه پروژه های متنوع عمرانی، رفاهی و ورزشی نیازمند است.

?به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر صالحیه، بعدازظهر امروز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه، آیین کلنگ زنی ۴ پروژه شاخص در شهر صالحیه با حضور نوحی فرماندار بهارستان، نوریان معاون فنی و عمرانی و رحمانزاده مشاور فرماندار، همچنین موسوی رئیس شورا به همراه آقامحمدی، جعفری، دهقان نیری، پناهی و خانم شکری اعضای شورای اسلامی شهر صالحیه با میزبانی آگاهی مند شهردار، برگزار گردید.

?در این آیین کلنگ زنی که به ترتیب پروژه های احداث مجتمع بزرگ تجاری اداری، انبار مرکزی شهرداری، استادیوم مدرن و مجهز چند منظوره ورزشی و شهربازی کودکان را شامل میشود، فرماندار بهارستان ضمن استماع گزارش شهردار صالحیه در خصوص اهداف، اعتبار اولیه و مدت زمان تخصیص یافته جهت احداث و افتتاح هر پروژه طی سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر صالحیه بواسطه همدلی و همراهی که موجب بروز اتفاقات مثبت عمرانی در شهر گردیده، ابراز امیدواری نمود تا پروژه های تعریف شده با همت این عزیزان و اهتمام شهردار، همچنین پشتیبانی اعتباری توسط دولت و فرمانداری در زمان اعلام شده توسط شهردار تکمیل و به بهره برداری برسد.

?محمد آگاهی مند شهردار صالحیه در آئین کلنگ زنی مجتمع تجاری اداری شهر صالحیه با بیان اینکه این پروژه در زمینی به مساحت ۶۰۰ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال، شامل ۷ باب مغازه تجاری اداری در دو طبقه ساخته خواهد شد گفت: با احداث این مجتمع تجاری و اداری در کنار سالن مدیریت بحران شهید فخری زاده و کمربندی آیت اله رفسنجانی، علاوه بر ارتقاء عمران شهری و رفاه شهروندان، بدنبال دستیابی به درآمد پایدار برای شهرداری هستیم.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
بازدید شهردار صالحیه از آرامستان بهشت فاطمه(س) به منظور بررسی وضعیت، کمبودها و ارتقای سطح خدمات 
محمد آگاهی‌مند شهردار صالحیه، به‌همراه محمد دهقان نیری، معاون اداری و مالی و سید جواد قریشی مدیر حراست شهرداری، از آرامستان بهشت فاطمه(س) بازدید کردند. 
23 مهر 1404 - 10:05
نصب نیمکت، باکس زباله و اجاق‌ پارکی در میدان شهید بهشتی
در راستای بهبود زیرساخت‌های رفاهی و ارتقای جلوه‌های بصری فضاهای عمومی، عملیات جانمایی و نصب نیمکت‌ها، باکس‌های زباله و اجاق‌های پارکی بتنی در محیط میدان شهید بهشتی واقع در انتهای خیابان ولیعصر(عج) با همکاری مشترک اکیپ‌های فضای سبز، امانی و موتوری شهرداری صالحیه انجام شد. 
22 مهر 1404 - 10:03
برگزاری طرح غربالگری دیابت و فشار خون در سرای بانوان شهرداری صالحیه
به منظور ارتقای سطح سلامت عمومی بانوان و در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی اجتماعی شهرداری، طرح غربالگری دیابت و فشار خون ویژه بانوان در سرای بانوان شهرداری صالحیه برگزار شد.
22 مهر 1404 - 10:01
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما