سال سرمایه‌گذاری برای تولید
پنج شنبه 19 تیر 1404

جشن بزرگ ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در صالحیه برگزار شد

23 دی 1401 - 15:16
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، پس از همایش پیاده روی دختران فاطمی، به مناسبت میلاد سراسر نور دخت مکرمه رسول اعظم (ص)، کوثر نبی، حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، مراسم جشنی با همکاری حوزه فرهنگی اجتماعی و روابط عمومی شهرداری صالحیه با حضور محمد آگاهی مند شهردار، مریم شکری نائب رئیس شورا، به همراه جابر پناهی و مهدی دهقان اعضای شورای اسلامی شهر صالحیه و جمعی از مادران و دختران این شهر در سالن ورزشی یادگار امام(ره) برگزار گردید.
جشن بزرگ ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در صالحیه برگزار شد

?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، پس از همایش پیاده روی دختران فاطمی، به مناسبت میلاد سراسر نور دخت مکرمه رسول اعظم (ص)، کوثر نبی، حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، مراسم جشنی با همکاری حوزه فرهنگی اجتماعی و روابط عمومی شهرداری صالحیه با حضور محمد آگاهی مند شهردار، مریم شکری نائب رئیس شورا، به همراه جابر پناهی و مهدی دهقان اعضای شورای اسلامی شهر صالحیه و جمعی از مادران و دختران این شهر در سالن ورزشی یادگار امام(ره) برگزار گردید.

?اجرای برنامه های شاد و متنوع از جمله مولودی خوانی، مدیحه سرایی، اجرای گروه سرود میعاد، اجرای موسیقی دف، موسیقی کودکان و… از ویژه برنامه های این مراسم بود که با استقبال گرم و گسترده بیش از ۵۰۰ نفر از بانوان به روی صحنه رفت.

?همچنین اهداء جایزه به قید قرعه به ۱۴ نفر از بانوان شرکت کننده، از دیگر برنامه های این جشن باشکوه بود که از سوی شهردار و اعضای شورا به برندگان تقدیم شد.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
اجرای طرح زنگارزدایی، ترمیم و رنگ‌آمیزی تابلوهای شناسایی معابر شهر صالحیه
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در راستای حفظ سیمای بصری شهر و افزایش زیبایی محیطی معابر، عملیات زنگارزدایی، ترمیم و رنگ‌آمیزی تابلوهای شناسایی معابر سطح شهر با تلاش واحد زیباسازی شهرداری در دست اقدام قرار گرفت.
10 تیر 1404 - 07:11
آغاز عملیات بازپیرایی و شاداب‌سازی محیطی بوستان نهج‌البلاغه
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، با هدف ارتقای کیفیت محیطی و افزایش رفاه شهروندان، عملیات بازپیرایی و شاداب‌سازی بوستان نهج‌البلاغه در دستور کار واحد زیباسازی شهرداری قرار گرفت.
10 تیر 1404 - 07:08
آرماتور بندی سقف سوم مجتمع تجاری ورزشی صالحیه
آماده‌سازی طبقه نهایی پروژه به منظور اجرای بتن ریزی
9 تیر 1404 - 07:04
اجرای عملیات لکه‌گیری آسفالت نوار حفاری در خیابان 12 متری نسترن
به منظور بهبود عبور و مرور شهروندان و ارتقای کیفیت معابر شهری، عملیات لکه‌گیری و ترمیم آسفالت نوار حفاری در خیابان 12 متری نسترن شهر صالحیه به همت معاونت عمران شهرداری با جدیت در حال انجام است.
9 تیر 1404 - 07:01
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما