سال سرمایه‌گذاری برای تولید
پنج شنبه 19 تیر 1404

اکران فیلم های سینمایی با مضمون پیروزی انقلاب اسلامی در فرهنگسرای شهید امامی

16 بهمن 1401 - 08:56
پبه گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، پس از آغاز بکار نمایشگاه طراحی و خوشنویسی شهر صالحیه در فرهنگسرای شهید امامی و حضور گسترده دانش آموزان و والدین آنها برای بازدید از آثار هنرآموزان این مجموعه و شرکت در کارگاه های آموزشی آن؛ اکران فیلمهای سینمایی با مضمون پیروزی انقلاب اسلامی در سالن آمفی تئاتر این مجموعه صبح امروز با حضور جمعی از کودکان دانش آموز مدرسه ابتدایی عصر نابغه با اکران فیلم کارتونی خاندان پهلوی برگزار گردید.
اکران فیلم های سینمایی با مضمون پیروزی انقلاب اسلامی در فرهنگسرای شهید امامی

?پبه گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، پس از آغاز بکار نمایشگاه طراحی و خوشنویسی شهر صالحیه در فرهنگسرای شهید امامی و حضور گسترده دانش آموزان و والدین آنها برای بازدید از آثار هنرآموزان این مجموعه و شرکت در کارگاه های آموزشی آن؛ اکران فیلمهای سینمایی با مضمون پیروزی انقلاب اسلامی در سالن آمفی تئاتر این مجموعه صبح امروز با حضور جمعی از کودکان دانش آموز مدرسه ابتدایی عصر نابغه با اکران فیلم کارتونی خاندان پهلوی برگزار گردید.

?در چهارمین روز از برنامه های دهه فجر شهرداری صالحیه در فرهنگسرای شهید امامی، حضور بیش از 200 تن از دانش آموزان و والدین آنها با حضور محمد آگاهی مند شهردار و احمدعلی جعفری رئیس شورای اسلامی شهر صالحیه با اهداء پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران به حاضرین ثبت شد و با تقویمی که برای این ایام پیش بینی شده است؛ متناسب با ذائقه طیف های مختلف نوجوانان و جوانان، در این محل برنامه های دیگر حوزه فرهنگی شهرداری صالحیه در گرامیداشت دهه مبارک فجر برگزار خواهد شد.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
اجرای طرح زنگارزدایی، ترمیم و رنگ‌آمیزی تابلوهای شناسایی معابر شهر صالحیه
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در راستای حفظ سیمای بصری شهر و افزایش زیبایی محیطی معابر، عملیات زنگارزدایی، ترمیم و رنگ‌آمیزی تابلوهای شناسایی معابر سطح شهر با تلاش واحد زیباسازی شهرداری در دست اقدام قرار گرفت.
10 تیر 1404 - 07:11
آغاز عملیات بازپیرایی و شاداب‌سازی محیطی بوستان نهج‌البلاغه
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، با هدف ارتقای کیفیت محیطی و افزایش رفاه شهروندان، عملیات بازپیرایی و شاداب‌سازی بوستان نهج‌البلاغه در دستور کار واحد زیباسازی شهرداری قرار گرفت.
10 تیر 1404 - 07:08
آرماتور بندی سقف سوم مجتمع تجاری ورزشی صالحیه
آماده‌سازی طبقه نهایی پروژه به منظور اجرای بتن ریزی
9 تیر 1404 - 07:04
اجرای عملیات لکه‌گیری آسفالت نوار حفاری در خیابان 12 متری نسترن
به منظور بهبود عبور و مرور شهروندان و ارتقای کیفیت معابر شهری، عملیات لکه‌گیری و ترمیم آسفالت نوار حفاری در خیابان 12 متری نسترن شهر صالحیه به همت معاونت عمران شهرداری با جدیت در حال انجام است.
9 تیر 1404 - 07:01
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما