سال سرمایه‌گذاری برای تولید
شنبه 21 تیر 1404

هماهنگی و برنامه ریزی برای میزبانی از بهار در صالحیه/ ستاد استقبال از بهار در شهرداری صالحیه تشکیل شد

1 اسفند 1401 - 08:07
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه،بعد از ظهر امروز اولین جلسه ستاد استقبال از بهار شهر صالحیه به ریاست محمد آگاهی مند شهردار، معاونین و مسئولین دوایر مرتبط برگزار گردیده و هماهنگی های لازم بمنظور فضاسازی و رفع نقایص شهری در آستانه سال نو صورت گرفت.
هماهنگی و برنامه ریزی برای میزبانی از بهار در صالحیه/ ستاد استقبال از بهار در شهرداری صالحیه تشکیل شد

?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه،بعد از ظهر امروز اولین جلسه ستاد استقبال از بهار شهر صالحیه به ریاست محمد آگاهی مند شهردار، معاونین و مسئولین دوایر مرتبط برگزار گردیده و هماهنگی های لازم بمنظور فضاسازی و رفع نقایص شهری در آستانه سال نو صورت گرفت.

?پیگیری و نظارت بر انجام سریع و بموقع طرح‌های خدمات شهری، رنگ آمیزی و مرمت سرعتگیرهای موجود در خیابان‌ها و معابر اصلی شهر، تامین روشنایی بلوارهای اصلی، هرس درختان، رنگ‌آمیزی جداول، تنظیف و پاکسازی شهر از جمله اقداماتی است که در آستانه سال نو اجرا می‌شود.

?گل‌آرایی بوستان‌ها و فضای سبز شهری و زیباسازی معابر بویژه در مبادی ورودی شهر از مهم‌ترین برنامه‌های ستاد استقبال از بهار شهرداری صالحیه در این جلسه معرفی شد.

?پاکسازی نخاله ها و ضایعات ساختمانی در عرصه های عمومی شهر، ساماندهی و جمع آوری سگ های ولگرد، مقابله با آنچه که چهره زیبای شهری را خدشه‌دار کرده است، از جمله سد معبر و نابسامانی تبلیغات شهری نیز در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.

?مصوبه دیگر این ستاد توقف عملیات ساختمانی و حفاری توسط معاونت عمران و شهرسازی است تا بواسطه آن سازندگان زمین و مسکن و ادارات خدمات رسان نظیر آبفاء از هرگونه ایجاد بی نظمی و تخریب معابر شهر خودداری کنند.

?لکه گیری گسترده معابر، بازسازی و تعمیر وسایل بازی کودکان و مبلمان فضاهای سبز و مراکز تفرجگاهی شهروندان از برنامه های دیگر ستاد استقبال از بهار است که به همت معاونت عمرانی این مجموعه از فردا آغاز خواهد شد.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
اجرای طرح زنگارزدایی، ترمیم و رنگ‌آمیزی تابلوهای شناسایی معابر شهر صالحیه
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در راستای حفظ سیمای بصری شهر و افزایش زیبایی محیطی معابر، عملیات زنگارزدایی، ترمیم و رنگ‌آمیزی تابلوهای شناسایی معابر سطح شهر با تلاش واحد زیباسازی شهرداری در دست اقدام قرار گرفت.
10 تیر 1404 - 07:11
آغاز عملیات بازپیرایی و شاداب‌سازی محیطی بوستان نهج‌البلاغه
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، با هدف ارتقای کیفیت محیطی و افزایش رفاه شهروندان، عملیات بازپیرایی و شاداب‌سازی بوستان نهج‌البلاغه در دستور کار واحد زیباسازی شهرداری قرار گرفت.
10 تیر 1404 - 07:08
آرماتور بندی سقف سوم مجتمع تجاری ورزشی صالحیه
آماده‌سازی طبقه نهایی پروژه به منظور اجرای بتن ریزی
9 تیر 1404 - 07:04
اجرای عملیات لکه‌گیری آسفالت نوار حفاری در خیابان 12 متری نسترن
به منظور بهبود عبور و مرور شهروندان و ارتقای کیفیت معابر شهری، عملیات لکه‌گیری و ترمیم آسفالت نوار حفاری در خیابان 12 متری نسترن شهر صالحیه به همت معاونت عمران شهرداری با جدیت در حال انجام است.
9 تیر 1404 - 07:01
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما