سال سرمایه‌گذاری برای تولید
جمعه 5 دی 1404

فرصت طلایی برای تبدیل آراء تخریب در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری صالحیه به جریمه / اگر رای خود را تا پیش از سال ۱۴۰۱ دریافت نموده اید هر چه سریعتر به معاونت شهرسازی مراجعه کنید

18 خرداد 1402 - 10:53
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه،صبح امروز پنجشنبه ۱۸ خرداد ماه، کارگروه اجرای بند ت تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ که با هدف تبدیل آراء تخریب، اعاده به حالت پروانه و یا قلع و قمع بنا به جریمه مورد تصویب مجلس شورای اسلامی قرار گرفت، به ریاست محمد آگاهی مند شهردار صالحیه و جمعی از مدیران دوایر ذیمدخل برگزار شد.
فرصت طلایی برای تبدیل آراء تخریب در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری صالحیه به جریمه / اگر رای خود را تا پیش از سال ۱۴۰۱ دریافت نموده اید هر چه سریعتر به معاونت شهرسازی مراجعه کنید

?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه،صبح امروز پنجشنبه ۱۸ خرداد ماه، کارگروه اجرای بند ت تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ که با هدف تبدیل آراء تخریب، اعاده به حالت پروانه و یا قلع و قمع بنا به جریمه مورد تصویب مجلس شورای اسلامی قرار گرفت، به ریاست محمد آگاهی مند شهردار صالحیه و جمعی از مدیران دوایر ذیمدخل برگزار شد.

?این قانون که از ابتدای هفته آتی عملیاتی خواهد شد شروط و محدویت هایی را نیز متوجه مشمولین کرده است که نظیر آن باید آراء کمیسیون ماده ۱۰۰ پیش از سال ۱۴۰۱ و تا مورخه ۱۴۰۰/۱۲/۲۹ صادر شده باشد و اصول بهداشتی، فنی و شهرسازی بناهای هدف توسط کارشناس رسمی دادگستری بصورت کتبی برای شهرداری صالحیه احراز گردد.

?از نکات ویژه ای که باید مالکین در نظر داشته باشند پرداخت بروز جرایم و عوارض متعلقه خود بر اساس مأخذ ارزش معاملاتی سال ۱۴۰۲ است که بدنبال آن کاربری های مسکونی با ضریب ۲ و تجاری و اداری با ضریب ۳ محاسبه و بصورت نقدی و بدون تخفیف و تقسیط همزمان با ارائه فیش باید پرداخت گردد.

?با توجه به اینکه این ملاحظه قانونی صرفاً در بودجه سال ۱۴۰۲ لحاظ گردیده و اعتباری به تمدید آن در سالهای آتی نیست، شهروندان متقاضی مکلفند تا پایان شهریور ماه جهت پیگیری تبدیل آراء خود به معاونت شهرسازی مراجعه نمایند.‌‌

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
عملیات مستمر تعمیر و نگهداری مخازن زباله در سطح شهر صالحیه با هدف ارتقاء بهداشت و سیمای شهری
معاونت خدمات شهری با تاکید بر اهمیت حفظ نظافت و زیبایی شهر، عملیات مستمر تعمیر، نگهداری و بهسازی مخازن زباله در کلیه محلات شهر صالحیه را به صورت شبانه‌روزی در دستور کار خود قرار داده است.
23 آذر 1404 - 12:13
تکریم جایگاه «زن» در پارلمان شهری؛ تجلیل مدیریت شهری صالحیه از تنها بانوی شورای شهر
به مناسبت خجسته سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام شامخ مادر و روز زن، آیین تجلیل از سرکار خانم شکری، تنها بانوی عضو شورای اسلامی شهر صالحیه، در دفتر مدیریت شهری برگزار شد.
22 آذر 1404 - 12:11
 انتصاب جدید در شهرداری صالحیه؛ «حامد کریمی» به سمت معاون معماری و شهرسازی شهرداری صالحیه منصوب شد
حامد کریمی رسما به‌عنوان معاون جدید معماری و شهرسازی شهرداری صالحیه معرفی و حکم خود را از سوی شهردار دریافت کرد.
22 آذر 1404 - 12:10
اجرای طرح سنجش بینایی رایگان در صالحیه
همزمان با گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، سرای بانوان و خانواده شهر صالحیه میزبان یک طرح جامع سلامت‌محور با رویکرد تحلیلی بر اهمیت پیشگیری زودهنگام بود. در این طرح، سنجش بینایی رایگان کودکان با بهره‌گیری از دستگاه‌های تخصصی برگزار شد که فراتر از یک رویداد مناسبتی، تاکیدی بر سرمایه‌ گذاری سلامت نسل آینده است.
22 آذر 1404 - 12:06
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما