سال سرمایه‌گذاری برای تولید
یکشنبه 21 اردیبهشت 1404

پیشرفت 70 درصدی پروژه مجتمع تجاری اداری شهرداری صالحیه/ بتن ریزی سقف دوم مجتمع تجاری اداری شهرداری صالحیه انجام شد

14 شهریور 1402 - 07:27
پروژه مجتمع تجاری اداری شهرداری صالحیه که در زمینی به مساحت 600 مترمربع در دو طبقه در حال احداث است، با اجرای بتن ریزی سقف دوم و دیوارکشی آن بزودی وارد مرحله نازک کاری می گردد.
پیشرفت 70 درصدی پروژه مجتمع تجاری اداری شهرداری صالحیه/ بتن ریزی سقف دوم مجتمع تجاری اداری شهرداری صالحیه انجام شد

?پروژه مجتمع تجاری اداری شهرداری صالحیه که در زمینی به مساحت 600 مترمربع در دو طبقه در حال احداث است، با اجرای بتن ریزی سقف دوم و دیوارکشی آن بزودی وارد مرحله نازک کاری می گردد.

?این پروژه که در کنار میدان ولایت و کمربندی آیت اله رفسنجانی قرار دارد، در سال جاری رونمایی و به بهره برداری خواهد رسید.

?مجتمع تجاری اداری شهرداری صالحیه با هدف ارائه خدمات و امکانات متنوع به شهروندان ساخته می‌شود. این پروژه به منظور تسهیل در دسترسی به خدمات شهری، خلق درآمدهای پایدار شهری، فراهم کردن فضاهای کاری و تجاری برای کسب و کارها، اشتغالزایی، جذب سرمایه‌گذاران و توسعه اقتصاد منطقه در حال احداث است.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
تجلی عشق به امام مهربانی ها؛ اجتماع پرشور امام رضائی ها در صالحیه
به مناسبت میلاد باسعادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام رضا (ع)، جشن باشکوهی با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر صالحیه و اجتماع پرشور و گسترده مردم شریف و مومن این شهر در استادیوم شهید آرمان علی‌وردی برگزار شد.
18 اردیبهشت 1404 - 13:01
اجرای علی اصحابی در جشن میلاد امام رضا(ع)
اجرای علی اصحابی در جشن میلاد امام رضا(ع)
18 اردیبهشت 1404 - 12:58
اجرای استند آپ کمدی عمو ماهور در جشن میلاد امام رضا(ع)
اجرای استند آپ کمدی عمو ماهور در جشن میلاد امام رضا(ع)
18 اردیبهشت 1404 - 12:55
اجرای گروه موسیقی سنتی فریاد صبا در جشن میلاد امام رضا(ع)
اجرای گروه موسیقی سنتی فریاد صبا در جشن میلاد امام رضا(ع)
18 اردیبهشت 1404 - 12:52
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما