سال سرمایه‌گذاری برای تولید
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404

کارگاه عمرانی به بزرگی شهر صالحیه

2 دی 1402 - 08:08
کارگاه عمرانی به بزرگی شهر صالحیه؛ اجرای همزمان چندین اکیپ های عمرانی برای هموارسازی شبکه دسترسی محلات مختلف پس از تراشه برداری ۴ محور کلیدی شهر صالحیه نوبت به اجرای روکش آسفالت خیابان شهید کشوری رسید تا پس از ترمیم اساسی خیابان شهید کشوری،۱۵ متری اول و دوم موسوم به نسیم‌و صبا مرحله اول ساماندهی مسیرهای اصلی و فرعی به پایان برسد و برنامه ریزی برای آغاز مرحله دوم در دستور کار مدیریت شهری قرار بگیرد.
کارگاه عمرانی به بزرگی شهر صالحیه کارگاه عمرانی به بزرگی شهر صالحیه؛ اجرای همزمان چندین اکیپ های عمرانی برای هموارسازی شبکه دسترسی محلات مختلف ? پس از تراشه برداری ۴ محور کلیدی شهر صالحیه نوبت به اجرای روکش آسفالت خیابان شهید کشوری رسید تا پس از ترمیم اساسی خیابان شهید کشوری،۱۵ متری اول و دوم موسوم به نسیم‌و صبا مرحله اول ساماندهی مسیرهای اصلی و فرعی به پایان برسد و برنامه ریزی برای آغاز مرحله دوم در دستور کار مدیریت شهری قرار بگیرد . ? فعالیت همزمان چندین اکیپ عمرانی در نقاط مختلف شهر برای اجرای پروژه های جاری باهدف رفع خرابی های موجود در حوزه انهار ، پیاده روسازی مسیرهای عابرین و لکه گیری نوارهای حفاری از نتایج مصوبات شورای اسلامی و اجرای بدون وقفه آن از سوی شهرداری صالحیه است که موجب شده محلات مختلف تبدیل به کارگاه بزرگ عمرانی شود . ? مسیرهای تحت برنامه آسفالت و اجرای روکش مکانیزه معابر شامل فعال ترین بخش از شبکه معابر موجود است که بخش قابل توجهی از تردد و سکونت شهروندان را شامل شده و رسیدگی به آن همواره از مطالبات شهروندان برای رسیدگی از سوی مدیریت شهری قرار دارد . بزودی با تعیین مسیرهای مرحله دوم ساماندهی اطلاعات آن در اختیار افکار عمومی قرار خواهد گرفت .  
تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
زیباسازی بلوار هاشمی رفسنجانی در صالحیه‌؛ تداوم رنگ‌آمیزی و ارتقاء کیفیت محیط شهری
رنگ‌آمیزی جداول بلوار هاشمی رفسنجانی در صالحیه به عنوان بخشی از برنامه‌های جامع شهرداری برای بهبود منظر شهری و ارتقاء کیفیت زندگی ساکنان، در حال انجام است
15 اردیبهشت 1404 - 09:53
اجرای سرعت گیر در خیابان 16 متری شهدا ؛ افزایش ایمنی در مسیر پر رفت و آمد
به منظور افزایش ایمنی تردد عابرین و کاهش سرعت خودروها در خیابان 16 متری شهدا، که یکی از مسیرهای پر رفت و آمد شهر محسوب می‌شود، عملیات نصب سرعت‌گیر آسفالتی آغاز شد.
15 اردیبهشت 1404 - 09:44
جمع‌آوری 90 قلاده سگ ولگرد در نیمه اول اردیبهشت ماه ؛ گامی موثر به سوی شهری امن و سالم
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر صالحیه، در راستای حفظ سلامت عمومی و بهبود وضعیت محیط زیست، معاونت خدمات شهری در نیمه اول اردیبهشت 1404، موفق به جمع‌آوری 90 قلاده سگ ولگرد شد.
15 اردیبهشت 1404 - 09:43
برگزاری دوره مبتدی ساخت رزین در سرای بانوان و خانواده
سرای بانوان و خانواده شهرداری صالحیه با هدف ارتقای مهارت‌های هنری و خلاقیت بانوان، اقدام به برگزاری دوره مبتدی ساخت رزین کرده است.
15 اردیبهشت 1404 - 09:39
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما