سال سرمایه‌گذاری برای تولید
سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

اجرای نهر عرضی کوچه شهید رجایی صالحیه

16 دی 1402 - 12:39
ساماندهی جداول فرسوده در دستور کار واحد امانی عمران قرار گرفت.
اجرای نهر عرضی کوچه شهید رجایی صالحیه ساماندهی جداول فرسوده در دستور کار واحد امانی عمران قرار گرفت. ?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در راستای پاسخ به مطالبات شهروندان، اجرای جدول عرضی کوچه شهید رجایی با هدف ساماندهی و بهبود وضعیت جمع آوری آبهای سطحی و فاضلاب شهری، جلوگیری از آبگرفتگی و کم کردن فشار و حجم آب عبوری در مواقع بارندگی صورت گرفت. ?اصلاح و نوسازی نهر عرضی در کوچه ها به منظور بهبود جریان آب و کنترل آبهای سطحی، آب‌گرفتگی و خسارات ناشی از سیلاب‌ها انجام می شود و طرح ساماندهی جداول فرسوده و شکسته شده با تلاش مستمر معاونت عمران و پیمانکار مربوطه با ترمیم، بازسازی و تعویض آنها در مکان های مورد نیاز در حال انجام است.
تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
زیباسازی بلوار هاشمی رفسنجانی در صالحیه‌؛ تداوم رنگ‌آمیزی و ارتقاء کیفیت محیط شهری
رنگ‌آمیزی جداول بلوار هاشمی رفسنجانی در صالحیه به عنوان بخشی از برنامه‌های جامع شهرداری برای بهبود منظر شهری و ارتقاء کیفیت زندگی ساکنان، در حال انجام است
15 اردیبهشت 1404 - 09:53
اجرای سرعت گیر در خیابان 16 متری شهدا ؛ افزایش ایمنی در مسیر پر رفت و آمد
به منظور افزایش ایمنی تردد عابرین و کاهش سرعت خودروها در خیابان 16 متری شهدا، که یکی از مسیرهای پر رفت و آمد شهر محسوب می‌شود، عملیات نصب سرعت‌گیر آسفالتی آغاز شد.
15 اردیبهشت 1404 - 09:44
جمع‌آوری 90 قلاده سگ ولگرد در نیمه اول اردیبهشت ماه ؛ گامی موثر به سوی شهری امن و سالم
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر صالحیه، در راستای حفظ سلامت عمومی و بهبود وضعیت محیط زیست، معاونت خدمات شهری در نیمه اول اردیبهشت 1404، موفق به جمع‌آوری 90 قلاده سگ ولگرد شد.
15 اردیبهشت 1404 - 09:43
برگزاری دوره مبتدی ساخت رزین در سرای بانوان و خانواده
سرای بانوان و خانواده شهرداری صالحیه با هدف ارتقای مهارت‌های هنری و خلاقیت بانوان، اقدام به برگزاری دوره مبتدی ساخت رزین کرده است.
15 اردیبهشت 1404 - 09:39
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما