سال سرمایه‌گذاری برای تولید
دوشنبه 15 اردیبهشت 1404

امیدآفرینی شهردار صالحیه در میان سیل جمعیت شیفتگان امیرالمومنین (ع)؛

5 تیر 1403 - 09:16
رونمایی از ۵۵۰ تُن قیر برای ساماندهی گسترده معابر تا تشریح پروژه های متنوع عمرانی جهت بهره برداری در هفته دولت و ایام الله دهه فجر عصر امروز یکی از رویدادهای فرهنگی و اجتماع محور شهرداری صالحیه همزمان با عیدسعید غدیرخم باحضور چندهزارنفری شهروندان اجرایی شد تا مرز سیاست مهم مدیریت شهری برای رونق هویت دینی و اعتلای فرهنگ پذیری ساکنین دیار اخلاق و فضیلت روشن تر از گذشته جلوه گر شود محمد آگاهی مند شهردار صالحیه در ابتدای این گردهمایی و در جمع کثیری از شیفتگان امیرالمومنین (ع) اجرای برنامه های متعدد و متنوع فرهنگی در محلات مختلف را همسو با تلاش های گسترده عمرانی عنوان کرد و گفت؛ بیش از ۵ پروژه شاخص در سالجاری به بهره برداری خواهد رسید و استادیوم ۳ هزار نفری واقع در انتهای مسیر مهمانی خیابانی در هفته دولت افتتاح خواهد شد آگاهی مند خرابی شبکه معابر بدلیل حفاری های بی امان اداره آبفاء را یکی از چالش های محیطی و مطالبه بحق شهروندان از شهرداری و شورای اسلامی توصیف کرد و ادامه داد؛ ۵۵۰ تُن قیر برای ساماندهی اساسی و سرتاسری بخش بسیار عمده ای از معابر حاضر در شهر پیش بینی شده است که طی هفته های آینده عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
امیدآفرینی شهردار صالحیه در میان سیل جمعیت شیفتگان امیرالمومنین (ع)؛ ? رونمایی از ۵۵۰ تُن قیر برای ساماندهی گسترده معابر تا تشریح پروژه های متنوع عمرانی جهت بهره برداری در هفته دولت و ایام الله دهه فجر ?عصر امروز یکی از رویدادهای فرهنگی و اجتماع محور شهرداری صالحیه همزمان با عیدسعید غدیرخم باحضور چندهزارنفری شهروندان اجرایی شد تا مرز سیاست مهم مدیریت شهری برای رونق هویت دینی و اعتلای فرهنگ پذیری ساکنین دیار اخلاق و فضیلت روشن تر از گذشته جلوه گر شود ?محمد آگاهی مند شهردار صالحیه در ابتدای این گردهمایی و در جمع کثیری از شیفتگان امیرالمومنین (ع) اجرای برنامه های متعدد و متنوع فرهنگی در محلات مختلف را همسو با تلاش های گسترده عمرانی عنوان کرد و گفت؛ بیش از ۵ پروژه شاخص در سالجاری به بهره برداری خواهد رسید و استادیوم ۳ هزار نفری واقع در انتهای مسیر مهمانی خیابانی در هفته دولت افتتاح خواهد شد ?آگاهی مند خرابی شبکه معابر بدلیل حفاری های بی امان اداره آبفاء را یکی از چالش های محیطی و مطالبه بحق شهروندان از شهرداری و شورای اسلامی توصیف کرد و ادامه داد؛ ۵۵۰ تُن قیر برای ساماندهی اساسی و سرتاسری بخش بسیار عمده ای از معابر حاضر در شهر پیش بینی شده است که طی هفته های آینده عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.  
اخبار مرتبط
 نگهداری بهینه از فضاهای شهری
بازپیرایی حفاظ پیرامون زمین چمن‌های بوستان نهج البلاغه
14 اردیبهشت 1404 - 14:11
تولید مستمر دال‌ بتنی در کارگاه امانی شهرداری صالحیه
شهرداری صالحیه با هدف تسریع در عملیات‌های عمرانی و بهبود زیرساخت‌های شهری، تولید مستمر دال‌های بتنی را در کارگاه امانی خود انجام می‌دهد
14 اردیبهشت 1404 - 14:09
برگزاری دوره مبتدی چرم‌دوزی در سرای بانوان و خانواده صالحیه
دوره چرم‌دوزی مبتدی در سرای بانوان و خانواده شهر صالحیه در حال برگزاریست.
14 اردیبهشت 1404 - 14:06
تقدیر از نایب رئیس شورای اسلامی شهر صالحیه به مناسبت روز معلم
به مناسبت دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، مهدی دهقان نیری، نایب رئیس شورای اسلامی شهر صالحیه و از اعضای فرهنگی پارلمان شهری، از سوی محمد آگاهی مند، شهردار صالحیه و جمعی از معاونین و مدیران شهرداری مورد تقدیر قرار گرفت.
13 اردیبهشت 1404 - 10:10
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما