سال جهش تولید با مشارکت مردم
جمعه 26 بهمن 1403

عملیات ترمیم نوار حفاری انتهای خیابان ولیعصر(عج) به همت اکیپ امانی شهرداری صالحیه

5 آبان 1403 - 10:29
به دنبال انجام عملیات حفاری در انتهای خیابان ولیعصر(عج) توسط ادارات خدمات رسان و به منظور ارتقای کیفیت معابر و افزایش امنیت ترافیکی، اکیپ امانی شهرداری صالحیه وارد عمل شده و عملیات ترمیم نوار حفاری در این نقطه را اجرا کرد.
 عملیات ترمیم نوار حفاری انتهای خیابان ولیعصر(عج) به همت اکیپ امانی شهرداری صالحیه

این عملیات که به منظور جبران خسارات ناشی از حفاری و بهبود وضعیت آسفالت این مسیر انجام می‌شود، شامل زیرسازی مناسب و آسفالت‌ریزی دقیق است تا رضایت شهروندان و کاهش مشکلات تردد در این ناحیه فراهم شود.

اخبار مرتبط
بررسی متمم بودجه سال 1403 شهرداری صالحیه
تصمیمات کلیدی شورای اسلامی شهر صالحیه در راستای مدیریت مالی و نیازهای شهروندان
24 بهمن 1403 - 13:43
نشست هم‌اندیشی قرآنی در صالحیه؛ تاسیس مرکز تخصصی حفظ قرآن و برگزاری مسابقات برای ارتقاء فرهنگ دینی
نشست هم‌اندیشی فعالیت‌های قرآنی شهر صالحیه صبح امروز با حضور محمد آگاهی‌مند شهردار صالحیه، محمدجواد زرعی کار و مهدی دهقان، رئیس و نائب رئیس شورای شهر، حجت‌الاسلام موسوی امام جمعه شهرستان، حجت‌الاسلام ابوالقاسمی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و تقی‌زاده، معاون آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان بهارستان، پیرامون موضوعات مختلفی در خصوص تقویت زیرساخت‌های قرآنی شهر صالحیه در دفتر مدیریت شهری برگزار شد.
26 آبان 1403 - 13:43
آیین کلنگ زنی ساختمان پزشکی قانونی شهرستان بهارستان در صالحیه
با اهداء زمینی از سوی شهرداری و شورای اسلامی صالحیه، ساخت خانه ای برای پزشکی قانونی شهرستان بهارستان آغاز شد
26 آبان 1403 - 13:41
انجام تست قند خون و فشار خون از بانوان مراجع در سرای بانوان و خانواده شهرداری صالحیه
به منظور ارتقاء سلامت بانوان و افزایش آگاهی عمومی در خصوص بیماری‌های غیرواگیر، تست قند خون و فشار خون به‌ همت سرای بانوان و خانواده شهرداری صالحیه و با همکاری کادر پرسنلی شبکه بهداشت شهرستان بهارستان، برگزار شد.
24 آبان 1403 - 13:38
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما