پیشرفت ساخت سکوی تخلیه و بارگیری پسماند در معدن دفع موقت پسماند شهر صالحیه

محمد آگاهی مند، شهردار صالحیه، از ادامه عملیات ساخت سکوی تخلیه و بارگیری پسماند در معدن دفع موقت پسماند این شهر خبر داد.
شهردار صالحیه با بیان اینکه این پروژه با هدف بهبود فرآیند مدیریت پسماند و تسهیل در بارگیری و تخلیه پسماندها در حال اجراست افزود: با پیگیری های انجام شده از سوی معاونت فنی و عمرانی، فرایند بتنریزی کف این سکو آغاز شده است و امیدواریم این پروژه به زودی به بهرهبرداری نهایی برسد.
وی با اشاره به اینکه این سکو کمک خواهد کرد تا فرآیند جمعآوری و دفع پسماندها به شکل اصولی و موثرتری انجام و موجب حفظ محیط زیست شهر گردد، ادامه داد: انتظار میرود با اتمام ساخت این سکو، مشکلات موجود در زمینه مدیریت پسماند کاهش یابد و خدمات بهتری به شهروندان ارائه شود.
آگاهی مند تاکید کرد که این پروژه یکی از گامهای مهم در راستای بهبود زیرساختهای شهری در صالحیه است و از همه همکاران و مسئولان مربوطه خواست تا در تسریع روند اجرای این پروژه مساعدت و همکاری نمایند.