سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 19 تیر 1405

اجرای عملیات روکش مکانیزه بتن RCC در گذر قائم ششم

25 آذر 1403 - 09:56
شهرداری صالحیه پس از ساماندهی و هموارسازی خیابان معاینه فنی خودرو (آرمان)، گذر قائم ششم

شهرداری صالحیه پس از ساماندهی و هموارسازی خیابان معاینه فنی خودرو (آرمان)، گذر قائم ششم را در محله حصار چوپان با هدف بهبود زیرساخت‌های شهری و افزایش کیفیت عبور و مرور، در دست اجرای روکش مکانیزه بتن rcc قرار داد.

طرح ساماندهی و هموارسازی اساسی گذرهای خاکی و فاقد آسفالت که از روز گذشته آغاز شده است، شامل اجرای روکش بتن غلطکی rcc در گذرهای مختلف شهر صالحیه است که به دلیل جدیدالاحداث بودن و شرایط آب و هوایی، نیاز به بهسازی دارند و استفاده از بتن rcc به دلیل مقاومت بالا و طول عمر بیشتر نسبت به آسفالت، برای تسطیح آنها در نظر گرفته شده است.

همزمان با اجرای روکش مکانیزه بتن rcc معابر خاکی، مجریان ساماندهی معابر در نقاط مختلف با اجرای لکه گیری گذرهای دسترسی محلی شهر صالحیه نیز مراحل دیگر ساماندهی مسیرهای دسترسی را پیگیری و برای جلب رضایت و مطالبه ساکنین تلاش می کنند.

اخبار مرتبط
پایان یک معضل دیرینه
اتصال شبکه فاضلاب محله میلان به خیابان ولیعصر(عج)
29 اسفند 1404 - 10:00
برگزاری کلاس‌های آموزش فوریت‌های پزشکی در سرای بانوان
راهی بسوی ارتقای سواد سلامت و آمادگی شهروندان
29 اسفند 1404 - 09:48
صالحیه به استقبال ماه ضیافت الهی رفت
اکران بنرهای معنوی در سطح شهر
29 اسفند 1404 - 09:45
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما