سال سرمایه‌گذاری برای تولید
چهارشنبه 15 مرداد 1404

قدردانی مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های مدیریت حمل و نقل شهرداری‌های کشور از شهردار صالحیه

18 دی 1403 - 12:23
در پی اجرای طرح جهادی پایش سلامت رانندگان حمل و نقل درون‌شهری
قدردانی مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های مدیریت حمل و نقل شهرداری‌های کشور از شهردار صالحیه

در پی اجرای طرح جهادی پایش سلامت رانندگان حمل و نقل درون‌شهری در شهر صالحیه، سید محمد حسین سیف السادات، مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های مدیریت حمل و نقل شهرداری‌های کشور، با اهدای لوحی از محمد آگاهی مند، شهردار صالحیه تقدیر کرد.

در آغاز این لوح آمده است: «در ساحت ایمانی که دنیای فانی را به جاودانگی آخرت می‌بخشد، پرتو روشنی از حقیقت بهشت را می‌توان به تماشا نشست، بدون شک خدمتی صورت نمی‌گیرد مگر پدیدآورندگانش معرفتی عمیق از آن پیدا کنند.»

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های مدیریت حمل و نقل شهرداری‌های کشور ضمن اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر نیاز کشور به کار انقلابی و جهادی، تاکید کرد: «پویایی، نشاط و حس همکاری ادارات با گروه‌های جهادی ثمره تلاش و کوششی است که در اجرای منویات مقام معظم رهبری به منصه اقدام و عمل رسیده است.»

سیف السادات در ادامه، تلاش‌ها و مساعی آگاهی مند در ارائه خدمات به رانندگان زحمتکش را ستودنی دانسته و از خداوند متعال برای وی و همه متولیان عزیز اردوهای جهادی، پیروزی و موفقیت روزافزون مسئلت نمود.
 

اخبار مرتبط
نشست شهردار صالحیه با مسئولان اداره پست درباره اجرای پروژه ملی "GNAF" در شهر صالحیه
در راستای توسعه شهر هوشمند و بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان، نشست مشترکی بین محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه و مسئولان اداره پست با محوریت اجرای پروژه ملی جی‌نف (GNAF) برگزار شد.
11 مرداد 1404 - 06:34
«مهد خلاقیت» فرهنگسرای شهید صادق امامی، بستری برای پرورش آینده‌سازان شهر صالحیه
فرهنگسرای شهید صادق امامی شهرداری صالحیه، با استقرار در انتهای بلوار ولیعصر(عج) و خیابان شهید صادق امامی، یکی از مهم‌ترین کانون‌های آموزشی و پرورش استعدادهای خلاق در شهر صالحیه است.
11 مرداد 1404 - 06:33
ترمیم و نوسازی جداول فرسوده کوچه آسمان یکم
در راستای بهبود کیفیت معابر و زیباسازی محیط شهری، واحد امانی شهرداری صالحیه عملیات ترمیم و نوسازی جداول فرسوده و شکسته نهر کوچه آسمان یکم را با موفقیت به پایان رساند.
11 مرداد 1404 - 06:31
تسریع در روند ساخت قطب فرهنگی شهر صالحیه؛ پایان نمای شیشه‌ای و آغاز سقف کاذب واحدهای تجاری
در ادامه روند توسعه فضاهای فرهنگی و مدرن در شهر صالحیه، پس از پایان ساخت نمای شیشه‌ای کرتین وال، اجرای سقف کاذب واحدهای تجاری پروژه سالن اجلاس وارد فاز عملیاتی شد
11 مرداد 1404 - 06:30
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما