سال سرمایه‌گذاری برای تولید
پنج شنبه 8 آبان 1404

عملیات نوسازی جداول گذر آذر یکم

17 فروردین 1404 - 13:26
عملیات نوسازی جداول نهر کوچه آذر یکم با هدف بهبود زیرساخت‌های شهری
عملیات نوسازی جداول گذر آذر یکم

به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، عملیات نوسازی جداول نهر کوچه آذر یکم با هدف بهبود زیرساخت‌های شهری و افزایش سطح کیفی معابر این منطقه آغاز شد.

در مرحله نخست، کارشناسان شهرداری با حضور در محل، وضعیت فعلی جداول و معابر را مورد بررسی قرار داده و نیازهای لازم برای نوسازی را شناسایی میکنند.

عملیات اجرایی با حذف جداول قدیمی آغاز شده و کارگران با استفاده از تجهیزات مناسب، مراحل نصب جداول جدید را پیگیری میکنند. در این مرحله، دقت و توجه به جزئیات از اهمیت بالایی برخوردار است و پس از نصب جداول جدید، کار به بهسازی معابر و ایجاد سطحی هموار برای تردد آسان ساکنان ادامه می یابد.

تیم‌های نظارتی شهرداری به صورت مستمر بر روند اجرای پروژه نظارت دارند تا کیفیت کار حفظ شود و مشکلات احتمالی به سرعت رفع گردد.
 

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
 آموزش ایمنی و کار با خاموش‌کننده‌های دستی در مدارس توسط آتش‌نشانی شهرداری صالحیه
همزمان با گرامیداشت روز آتش‌نشانی و ایمنی، کارشناسان آتش‌نشانی شهرداری صالحیه با حضور در مدارس ابتدایی و دبیرستان‌های بهارین، حکمت، آفاق، حضرت معصومه(س)، آزادگان و شهید گلستانی روستای امام‌زاده باقر(ع)، اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه دانش‌آموزان کردند. 
9 مهر 1404 - 08:38
اجرای عملیات مرمت و بازسازی پیاده‌رو کوچه میلان 22
عملیات مرمت و بازسازی پیاده‌رو کوچه میلان 22 با هدف رفع موانع عبور و مرور و افزایش ایمنی شهروندان انجام شد.
9 مهر 1404 - 08:36
نشست ویژه مدیریت شهری صالحیه با مسئولان آبفا برای رفع چالش کم‌آبی و تسریع تکمیل مخزن ذخیره 10 هزار مترمکعبی
تلاش مشترک مدیریت شهری و آبفا برای تامین منابع آبی پایدار در صالحیه
9 مهر 1404 - 08:34
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما