آئین تکریم و معارفه مسئول حراست شهرداری صالحیه

به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، ظهر امروز دوشنبه 8 اردیبهشت، آئین تکریم و معارفه مسئول حراست شهرداری صالحیه با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی، معاون حفاظت پرسنلی اداره کل حراست استانداری تهران، معاونین و مدیران دوایر مختلف شهرداری به منظور تقدیر از زحمات حبیب معصومی، مسئول پیشین حراست و معرفی سیدجواد قریشی به عنوان مسئول جدید این پست برگزار گردید.
در ابتدای مراسم، محمد آگاهی مند، شهردار صالحیه ضمن خیرمقدم به حاضرین، به اهمیت نقش حراست در تامین امنیت و سلامت اداری در شهرداری اشاره کرد و با تاکید بر لزوم همکاری و تعامل بین بخشهای مختلف شهرداری، از زحمات معصومی در دوره مسئولیتش قدردانی و برای وی آرزوی موفقیت نمود.
حبیب معصومی نیز در سخنانی کوتاه، از اعتماد و حمایتهای شهردار و اعضای شورای اسلامی تشکر کرد و به بیان تجربیات خود در دوران مسئولیتش پرداخت. وی با اشاره به چالشها و موفقیتهای حراست در این مدت، ابراز امیدواری کرد که مسئول جدید بتواند با جدیت و تلاش مضاعف، ادامهدهنده این راه باشد.
در ادامه، سیدجواد قریشی به عنوان مسئول جدید حراست شهرداری معرفی شد. وی در سخنانی ضمن تشکر از اعتماد مدیران شهری، بر عزم خود برای ارتقاء امنیت و سلامت اداری تاکید کرد. قریشی همچنین به برنامهها و راهکارهای خود برای بهبود وضعیت حراست و افزایش کارایی این بخش اشاره کرد و خواستار همکاری همه جانبه کارکنان شهرداری شد.