سال سرمایه‌گذاری برای تولید
دوشنبه 17 شهریور 1404

تولید مستمر دال‌ بتنی در کارگاه امانی شهرداری صالحیه

14 اردیبهشت 1404 - 14:09
شهرداری صالحیه با هدف تسریع در عملیات‌های عمرانی و بهبود زیرساخت‌های شهری، تولید مستمر دال‌های بتنی را در کارگاه امانی خود انجام می‌دهد
تولید مستمر دال‌ بتنی در کارگاه امانی شهرداری صالحیه

شهرداری صالحیه با هدف تسریع در عملیات‌های عمرانی و بهبود زیرساخت‌های شهری، تولید مستمر دال‌های بتنی را در کارگاه امانی خود انجام می‌دهد. این اقدام به منظور تامین نیازهای پروژه‌های عمرانی در سطح شهر و کاهش هزینه‌ها انجام می‌شود.

این دال‌ها در پروژه‌های مختلفی همچون ساخت پیاده‌روها، پل‌ها، آبراه‌ها و سایر سازه‌های عمرانی مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

تولید مستمر دال‌های بتنی نه تنها به تسریع در پیشرفت پروژه‌ها کمک می‌کند، بلکه باعث افزایش کیفیت و دوام سازه‌ها نیز خواهد شد. این اقدام نشان‌دهنده عزم شهرداری صالحیه در راستای توسعه پایدار شهری است.  

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
رویکرد مسئولانه شهرداری صالحیه در ساماندهی سگ‌های ولگرد و بدون صاحب
شهرداری صالحیه در ادامه رویکرد مسئولانه خود نسبت به حفظ امنیت و سلامت شهروندان، طی چهار سال اخیر با اجرای طرح‌های پیوسته و منسجم، ساماندهی سگ‌های ولگرد و بلاصاحب را در دستور کار ویژه قرار داده است.
18 مرداد 1404 - 08:14
آیین بدرقه زائران اربعین حسینی شهر صالحیه برگزار شد 
در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی، آیین معنوی بدرقه زائران کربلای معلی از شهر صالحیه، عصر امروز جمعه 17 مرداد 1404 با حضور جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم در مقابل مسجد صاحب‌الزمان (عج) برگزار شد. 
17 مرداد 1404 - 08:11
پاسخگویی شهردار صالحیه به مطالبات شهروندان در چهاردهمین جلسه ملاقات مردمی
در چهاردهمین جلسه ملاقات مردمی که صبح امروز با حضور محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه، در محل ساختمان مرکزی شهرداری برگزار شد، جمعی از شهروندان با طرح مطالبات، دغدغه‌ها و مسائل روزمره خود، فرصتی برای ارتباط مستقیم و بی‌واسطه با مدیریت شهری یافتند.
14 مرداد 1404 - 08:06
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما