سال سرمایه‌گذاری برای تولید
چهارشنبه 7 آبان 1404

اجرای سرعت گیر در خیابان 16 متری شهدا ؛ افزایش ایمنی در مسیر پر رفت و آمد

15 اردیبهشت 1404 - 09:44
به منظور افزایش ایمنی تردد عابرین و کاهش سرعت خودروها در خیابان 16 متری شهدا، که یکی از مسیرهای پر رفت و آمد شهر محسوب می‌شود، عملیات نصب سرعت‌گیر آسفالتی آغاز شد.
اجرای سرعت گیر در خیابان 16 متری شهدا ؛ افزایش ایمنی در مسیر پر رفت و آمد

به گزارش روابط عمومی شهرداری، به منظور افزایش ایمنی تردد عابرین و کاهش سرعت خودروها در خیابان 16 متری شهدا، که یکی از مسیرهای پر رفت و آمد شهر محسوب می‌شود، عملیات نصب سرعت‌گیر آسفالتی آغاز شد.

این اقدام با هدف کاهش تصادفات و ایجاد فضایی امن‌تر برای ساکنان و عابران پیاده انجام می‌شود. کارشناسان ترافیک پس از بررسی‌های لازم و ارزیابی وضعیت ترافیکی این خیابان، تصمیم به اجرای این سرعت‌گیر گرفتند.
 

اخبار مرتبط
 آموزش ایمنی و کار با خاموش‌کننده‌های دستی در مدارس توسط آتش‌نشانی شهرداری صالحیه
همزمان با گرامیداشت روز آتش‌نشانی و ایمنی، کارشناسان آتش‌نشانی شهرداری صالحیه با حضور در مدارس ابتدایی و دبیرستان‌های بهارین، حکمت، آفاق، حضرت معصومه(س)، آزادگان و شهید گلستانی روستای امام‌زاده باقر(ع)، اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه دانش‌آموزان کردند. 
9 مهر 1404 - 08:38
اجرای عملیات مرمت و بازسازی پیاده‌رو کوچه میلان 22
عملیات مرمت و بازسازی پیاده‌رو کوچه میلان 22 با هدف رفع موانع عبور و مرور و افزایش ایمنی شهروندان انجام شد.
9 مهر 1404 - 08:36
نشست ویژه مدیریت شهری صالحیه با مسئولان آبفا برای رفع چالش کم‌آبی و تسریع تکمیل مخزن ذخیره 10 هزار مترمکعبی
تلاش مشترک مدیریت شهری و آبفا برای تامین منابع آبی پایدار در صالحیه
9 مهر 1404 - 08:34
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما