سال سرمایه‌گذاری برای تولید
دوشنبه 10 شهریور 1404

ترمیم و نوسازی آبراه کوچه گلستان بیست و دوم

18 اردیبهشت 1404 - 12:17
به منظور بهبود وضعیت زیرساخت‌های شهری، پروژه ترمیم و نوسازی قسمت های فرسوده نهر کوچه گلستان بیست و دوم شهر صالحیه آغاز شد.
ترمیم و نوسازی آبراه کوچه گلستان بیست و دوم

به منظور بهبود وضعیت زیرساخت‌های شهری، پروژه ترمیم و نوسازی قسمت های فرسوده نهر کوچه گلستان بیست و دوم شهر صالحیه آغاز شد. این پروژه که با هدف ساماندهی و بهسازی نهرهای موجود در این منطقه اجرا می‌شود، شامل پاکسازی، اصلاح بستر و ایجاد سیستم‌های مناسب هدایت آب است.

این اقدام نه تنها به بهبود منظر شهری کمک خواهد کرد، بلکه از بروز مشکلات آبگرفتگی و سایر معضلات ناشی از عدم مدیریت صحیح فاضلاب های شهری نیز جلوگیری می‌کند.

روند اجرای این پروژه به دقت نظارت خواهد شد تا در کمترین زمان ممکن به پایان برسد و نتیجه مطلوبی برای ساکنان به ارمغان آورد.
 

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
رویکرد مسئولانه شهرداری صالحیه در ساماندهی سگ‌های ولگرد و بدون صاحب
شهرداری صالحیه در ادامه رویکرد مسئولانه خود نسبت به حفظ امنیت و سلامت شهروندان، طی چهار سال اخیر با اجرای طرح‌های پیوسته و منسجم، ساماندهی سگ‌های ولگرد و بلاصاحب را در دستور کار ویژه قرار داده است.
18 مرداد 1404 - 08:14
آیین بدرقه زائران اربعین حسینی شهر صالحیه برگزار شد 
در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی، آیین معنوی بدرقه زائران کربلای معلی از شهر صالحیه، عصر امروز جمعه 17 مرداد 1404 با حضور جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم در مقابل مسجد صاحب‌الزمان (عج) برگزار شد. 
17 مرداد 1404 - 08:11
پاسخگویی شهردار صالحیه به مطالبات شهروندان در چهاردهمین جلسه ملاقات مردمی
در چهاردهمین جلسه ملاقات مردمی که صبح امروز با حضور محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه، در محل ساختمان مرکزی شهرداری برگزار شد، جمعی از شهروندان با طرح مطالبات، دغدغه‌ها و مسائل روزمره خود، فرصتی برای ارتباط مستقیم و بی‌واسطه با مدیریت شهری یافتند.
14 مرداد 1404 - 08:06
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما