فرهنگسرای شهید صادق امامی، میزبان جشن الفبای دانش آموزان آموزشگاه دخترانه شهید واعظی

جشن الفبا و پایان سال تحصیلی دانشآموزان پایه اول ابتدایی آموزشگاه دخترانه شهید واعظی شهر صالحیه با شور و نشاط فراوان برگزار شد. این مراسم که به میزبانی فرهنگسرای شهید صادق امامی شهرداری صالحیه برگزار گردید، فرصتی بود تا دانشآموزان اولین گامهای خود در مسیر سوادآموزی را جشن بگیرند.
در این جشن، دانشآموزان با اجرای سرودهای کودکانه و شعرهای مخصوص جشن الفبا، تواناییهای خود را در خواندن و نوشتن به نمایش گذاشتند. همچنین، برنامههای متنوعی از جمله نمایشهای آموزشی، مسابقات سرگرمکننده و تقدیر از دانشآموزان برتر برگزار شد که فضای شادی و هیجان را برای کودکان و خانوادههایشان به ارمغان آورد.
این مراسم با حضور معلمان، والدین و مسئولان فرهنگی شهر صالحیه همراه بود و هدف آن، تقویت انگیزه یادگیری در کودکان و ایجاد خاطرهای خوش از نخستین سال تحصیلی آنان بود. جشن الفبا نهتنها پایان یک سال تحصیلی، بلکه آغاز راهی روشن برای دانشآموزان در مسیر علمآموزی و پیشرفت است.