گام بلند شهرداری صالحیه در نوسازی ناوگان خدمات شهری

محمد آگاهی مند، شهردار صالحیه از تجهیز ناوگان خدمات موتوری شهرداری به یک دستگاه خودروی تریلی کشنده دو محور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، محمد آگاهی مند با اشاره به اهمیت تقویت تجهیزات خدمات شهری، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری، شهرداری صالحیه موفق به خرید دو دستگاه خودروی پادرا، دو دستگاه کامیونت و یک دستگاه تریلی کشنده شده که مجموع هزینههای صرف شده برای این تجهیزات بالغ بر 150 میلیارد ریال بوده است.
آگاهی مند افزود: علاوه بر این، مبلغی بالغ بر 100 میلیارد ریال نیز برای نصب تجهیزات مکانیزه، سیمی تریلی و بالابر بر روی خودروهای خریداری شده پیشبینی شده است که مجموع کل سرمایهگذاری انجامشده در این حوزه به حدود 250 میلیارد ریال میرسد.
وی خاطرنشان کرد: این اقدامات با همت و پیگیری مجموعه خدمات موتوری شهرداری به انجام رسیده و نقش مهمی در ارتقاء کیفیت خدمات شهری و تسهیل عملیات حمل زباله ایفا خواهد کرد.