سال سرمایه‌گذاری برای تولید
جمعه 21 آذر 1404

عملیات بازپیرایی چمن بوستان لاله صالحیه انجام شد

22 تیر 1404 - 07:00
عملیات بازپیرایی و بهبود چمن در بوستان لاله شهر صالحیه به منظور افزایش زیبایی بصری و ارتقای کیفیت فضای سبز این بوستان انجام پذیرفت. این اقدام در راستای نگهداری و رسیدگی مستمر به فضاهای سبز شهری و فراهم آوردن محیطی دلپذیرتر برای شهروندان صورت گرفت.
عملیات بازپیرایی چمن بوستان لاله صالحیه انجام شد

عملیات بازپیرایی و بهبود چمن در بوستان لاله شهر صالحیه به منظور افزایش زیبایی بصری و ارتقای کیفیت فضای سبز این بوستان انجام پذیرفت. این اقدام در راستای نگهداری و رسیدگی مستمر به فضاهای سبز شهری و فراهم آوردن محیطی دلپذیرتر برای شهروندان صورت گرفت.

عملیات بازپیرایی شامل کوتاه کردن و اصلاح چمن، حذف علف‌های هرز و سایر اقدامات لازم برای شادابی و سلامت چمن‌های بوستان است.

شهرداری صالحیه با تاکید بر اهمیت فضاهای سبز شهری در بهبود کیفیت زندگی شهروندان، به صورت مداوم پروژه‌های نگهداری و توسعه این فضاها را در دستور کار خود دارد.

بوستان لاله یکی از مراکز تفریحی پرتردد در صالحیه محسوب می‌شود و این اقدامات به منظور تضمین بهره‌مندی حداکثری شهروندان از زیبایی‌ها و امکانات آن انجام می‌پذیرد.
 

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
برگزاری موفق دوره‌های آموزش قالی‌بافی در سرای بانوان شهرداری صالحیه
احیای هنرهای اصیل و توانمندسازی اقتصادی
8 آذر 1404 - 10:54
اجرای طرح گسترده هرس و بازپیرایی درختان در بوستان‌های سطح شهر صالحیه
اداره سیما، منظر و فضای سبز شهرداری صالحیه از اجرای عملیات هرس و فرم‌دهی درختان و فضای سبز شهری با هدف تقویت پوشش گیاهی و آراستگی سیمای بصری شهر خبر داد.
8 آذر 1404 - 10:53
حضور ضربتی آتش‌نشانی صالحیه در مهار آتش‌سوزی مهیب در شهرک قلعه‌میر
در پی وقوع یک فقره آتش‌سوزی گسترده در یکی از کارگاه‌های مبل‌سازی واقع در شهرک صنعتی قلعه‌میر شهر گلستان، نیروهای عملیاتی و پشتیبانی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری صالحیه با قید فوریت به محل حادثه اعزام شدند.
6 آذر 1404 - 10:51
دیدار مدیریت شهری صالحیه با سکاندار جدید انتظامی غرب استان تهران
هم‌افزایی مدیریت شهری و نیروی انتظامی؛ راهبردی برای توسعه پایدار و امنیت اجتماعی
6 آذر 1404 - 10:50
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما