سال سرمایه‌گذاری برای تولید
جمعه 2 آبان 1404

ویژه‌برنامه آموزشی شهرداری صالحیه با محوریت اصلاح الگوی مصرف آب در پارک آموزش ترافیک

31 تیر 1404 - 07:31
ویژه‌برنامه‌ای مشترک با همکاری مجموعه فرهنگی و پارک آموزش ترافیک شهرداری، با حضور جمعی از ورزشکاران و شرکت‌کنندگان کودک آکادمی اسکیت پارک ترافیک، برگزار شد.
ویژه‌برنامه آموزشی شهرداری صالحیه با محوریت اصلاح الگوی مصرف آب در پارک آموزش ترافیک

به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، ویژه‌برنامه‌ای مشترک با همکاری مجموعه فرهنگی و پارک آموزش ترافیک شهرداری، با حضور جمعی از ورزشکاران و شرکت‌کنندگان کودک آکادمی اسکیت پارک ترافیک، برگزار شد. این برنامه با محوریت اصلاح الگوی مصرف آب و آموزش راهکارهای مصرف بهینه به کودکان و خانواده‌ها در فضایی نشاط‌آور و فرهنگی برپا شد.

در ابتدای این مراسم، استاد رستم‌زاده، مربی اسکیت این مرکز، با زبانی ساده و قابل فهم برای کودکان، راهکارهای عملی مصرف بهینه آب را آموزش داد و بر نقش‌آفرینی نسل آینده در حفظ منابع حیاتی تاکید کرد.

فضای برنامه با اجرای فعالیت‌های متنوع، رنگ و بوی خاصی به خود گرفت؛ از جمله نقاشی گروهی با موضوع آب توسط کودکان، که جلوه‌ای از نگاه نسل آینده به حفاظت از آب بود. همچنین در بخش هنری برنامه، یکی از شرکت‌کنندگان با نوازندگی سنتور، لحظاتی دل‌انگیز برای حضار خلق کرد.

در ادامه برنامه، نمایشی کوتاه با موضوع اهمیت آب و بحران کم‌آبی اجرا شد؛ این تئاتر کوتاه با تلفیق حرکات نمایشی اسکیت و پیام‌های آموزشی، توجه کودکان و خانواده‌ها را به ارزش والای آب و لزوم اصلاح رفتار مصرفی جلب نمود.

در پایان این مراسم بر استمرار برگزاری چنین برنامه‌هایی به عنوان گامی موثر در ترویج فرهنگ مصرف صحیح آب در سطح جامعه تاکید شد.

اخبار مرتبط
 آموزش ایمنی و کار با خاموش‌کننده‌های دستی در مدارس توسط آتش‌نشانی شهرداری صالحیه
همزمان با گرامیداشت روز آتش‌نشانی و ایمنی، کارشناسان آتش‌نشانی شهرداری صالحیه با حضور در مدارس ابتدایی و دبیرستان‌های بهارین، حکمت، آفاق، حضرت معصومه(س)، آزادگان و شهید گلستانی روستای امام‌زاده باقر(ع)، اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه دانش‌آموزان کردند. 
9 مهر 1404 - 08:38
اجرای عملیات مرمت و بازسازی پیاده‌رو کوچه میلان 22
عملیات مرمت و بازسازی پیاده‌رو کوچه میلان 22 با هدف رفع موانع عبور و مرور و افزایش ایمنی شهروندان انجام شد.
9 مهر 1404 - 08:36
نشست ویژه مدیریت شهری صالحیه با مسئولان آبفا برای رفع چالش کم‌آبی و تسریع تکمیل مخزن ذخیره 10 هزار مترمکعبی
تلاش مشترک مدیریت شهری و آبفا برای تامین منابع آبی پایدار در صالحیه
9 مهر 1404 - 08:34
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما