سال سرمایه‌گذاری برای تولید
دوشنبه 13 بهمن 1404

برگزاری نشست هم‌اندیشی مدیریت شهری و آبفا برای رفع مشکل کمبود آب صالحیه

25 شهریور 1404 - 09:00
تمرکز بر تسریع تکمیل مخزن 10 هزار مترمکعبی و بهبود تامین آب شرب شهر 
برگزاری نشست هم‌اندیشی مدیریت شهری و آبفا برای رفع مشکل کمبود آب صالحیه

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت شهری صالحیه، نشست هم‌اندیشی و تشریک مساعی با محوریت بررسی مشکل کمبود آب شرب و روند تکمیل پروژه مخزن آب ده‌هزار مترمکعبی این شهر، با حضور محمد آگاهی‌مند شهردار صالحیه، اعضای شورای اسلامی شهر، عبدالی مدیر آبفای شهر صالحیه و گنجی مدیر آبفای شهرستان بهارستان، در ساختمان پارلمان شهری برگزار شد.  

در این نشست، شرکت‌کنندگان ضمن تبادل نظر، وضعیت موجود شبکه آب‌رسانی و نیازهای آتی شهر را مورد بررسی قرار دادند و بر شتاب‌بخشی به تکمیل مخزن ده‌هزار مترمکعبی به‌عنوان راهکاری پایدار برای ارتقاء ظرفیت ذخیره‌سازی و تامین آب، تاکید کردند.  

شهردار صالحیه در سخنانی، با اشاره به نیازهای موجود و فشار مضاعف بر منابع آبی گفت: تامین پایدار آب شرب برای شهروندان از اولویت‌های حیاتی مدیریت شهری است و تحقق آن نیازمند همکاری همه دستگاه‌های مسئول است.

مدیران آبفا نیز ضمن تشریح اقدامات انجام‌شده، بر آمادگی این مجموعه برای هماهنگی اجرایی، تامین تجهیزات و پیگیری موانع پروژه تاکید کردند.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
گامی برای ارتقای امنیت سلامت در صالحیه؛ هم‌افزایی مدیریت شهری و اورژانس 115
در راستای تقویت زیرساخت‌های امدادی و کاهش زمان طلایی رسیدگی به فوریت‌های پزشکی، نشست مشترک مسئولان اورژانس 115 شهرستان بهارستان با محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه برگزار شد.
17 دی 1404 - 11:36
گفت‌وگوی امام جمعه شهرستان بهارستان و شهردار صالحیه درباره مسائل شهری
در راستای تقویت ارتباط میان نهادهای دینی و مدیریت شهری، حجت‌الاسلام و المسلمین سید سجاد موسوی، امام جمعه شهرستان بهارستان با حضور در دفتر محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.
17 دی 1404 - 11:35
عملیات آسفالت مکانیزه خیابان شهید کریمی
صالحیه، ایستاده بر مدار تحول
17 دی 1404 - 11:33
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما