سال سرمایه‌گذاری برای تولید
دوشنبه 13 بهمن 1404

برگزاری کارگاه آموزش ایمنی برای دانش‌آموزان مدرسه شهید واعظی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل

9 آبان 1404 - 09:48
با حضور کارشناس سازمان آتش‌نشانی شهرداری صالحیه؛ ترویج فرهنگ ایمنی از سنین کودکی 
برگزاری کارگاه آموزش ایمنی برای دانش‌آموزان مدرسه شهید واعظی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل

به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، همزمان با گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، کارگاه آموزشی ویژه دانش‌آموزان مدرسه ابتدایی شهید واعظی با محوریت موضوعات ایمنی، اطفای حریق و واکنش صحیح در شرایط اضطراری برگزار شد.  

در این برنامه، کارشناس آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری صالحیه با بیانی ساده و آموزشی، نکات مهمی درباره پیشگیری از حوادث، نحوه تماس با سامانه 125، روش‌های کنترل آتش‌سوزی‌های کوچک و اصول تخلیه اضطراری از محیط آموزش داد.  

این کارگاه با هدف ارتقای آگاهی عمومی و نهادینه‌سازی فرهنگ ایمنی در میان کودکان و نوجوانان اجرا شد و با استقبال دانش‌آموزان همراه بود.  

پایه‌گذاری فرهنگ ایمنی از دوران کودکی مهم‌ترین گام در ایجاد شهری ایمن است و آموزش امروز کودکان، تضمین آرامش و ایمنی شهر فرداست.

برنامه‌های آموزشی و ترویجی سازمان آتش‌نشانی شهرداری صالحیه در طول هفته پدافند غیرعامل در مدارس سطح شهر اجرا می‌گردد.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
گامی برای ارتقای امنیت سلامت در صالحیه؛ هم‌افزایی مدیریت شهری و اورژانس 115
در راستای تقویت زیرساخت‌های امدادی و کاهش زمان طلایی رسیدگی به فوریت‌های پزشکی، نشست مشترک مسئولان اورژانس 115 شهرستان بهارستان با محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه برگزار شد.
17 دی 1404 - 11:36
گفت‌وگوی امام جمعه شهرستان بهارستان و شهردار صالحیه درباره مسائل شهری
در راستای تقویت ارتباط میان نهادهای دینی و مدیریت شهری، حجت‌الاسلام و المسلمین سید سجاد موسوی، امام جمعه شهرستان بهارستان با حضور در دفتر محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.
17 دی 1404 - 11:35
عملیات آسفالت مکانیزه خیابان شهید کریمی
صالحیه، ایستاده بر مدار تحول
17 دی 1404 - 11:33
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما