سال سرمایه‌گذاری برای تولید
پنج شنبه 9 مرداد 1404

تداوم عملیات تسطیح در معابر فرعی؛ کوچه شهید فردی بتن Rcc شد

8 فروردین 1400 - 10:54
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در راستای ساماندهی معابر تازه شکل گرفته، عملیات تسطیح و زیرسازی در کوچه شهید فردی به مساحت۲۵۰۰ مترمربع انجام و در گام بعدی مورد بتن ریزی Rcc قرار گرفت.
تداوم عملیات تسطیح در معابر فرعی؛ کوچه شهید فردی بتن Rcc شد

?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در راستای ساماندهی معابر تازه شکل گرفته، عملیات تسطیح و زیرسازی در کوچه شهید فردی به مساحت۲۵۰۰ مترمربع انجام و در گام بعدی مورد بتن ریزی Rcc قرار گرفت.

? با توجه به تاکید مدیریت شهری صالحیه، این سلسله اقدامات تا زمان رسیدن میزان تراکم ۶۰ درصد ساخت در کوچه ها ادامه دارد و پس از رسیدن به حدنصاب، زیر پوشش آسفالت قرار خواهند گرفت.

? با توجه به پیگیری های معاونت عمران و شهرسازی در خصوص ایجاد انشعابات ادارات خدمت رسان (آب، گاز و مخابرات) در معابر جدیدالاحداث، عملیات ساماندهی در معابر اصلی و فرعی با وحدت رویه ای منسجم به کار خود ادامه خواهد داد.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
 تداوم اجرای طرح شاداب سازی محیطی بوستان نهج البلاغه
تداوم اجرای طرح شاداب سازی محیطی بوستان نهج البلاغه
25 تیر 1404 - 09:17
بازدید عضو شورای اسلامی شهر صالحیه از آکادمی اسکیت بوستان آموزش ترافیک
جابر پناهی، عضو شورای اسلامی شهر صالحیه، از آکادمی اسکیت این شهر بازدید کرد. این آکادمی که بدون محدودیت سنی، پذیرای کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ورزش اسکیت است
25 تیر 1404 - 09:15
برگزاری یازدهمین جلسه ملاقات عمومی شهردار صالحیه با شهروندان
یازدهمین جلسه از سلسله دیدارهای عمومی شهردار صالحیه با شهروندان، با حضور محمد آگاهی‌مند شهردار صالحیه و مدیران حوزه های شهرسازی، بازرسی و درآمد به همراه جمعی از ساکنان این شهر، در محل سالن جلسات شهید مرتضی آوینی برگزار شد.
24 تیر 1404 - 07:39
 دنیای نخ و گره؛ آغاز کلاس‌های مکرومه‌بافی در سرای بانوان و خانواده
کلاس‌های هنری مکرومه‌بافی با حضور جمعی از بانوان هنردوست و علاقه‌مندان به فعالیت‌های دستی، در سرای بانوان و خانواده شهرداری صالحیه آغاز شد.
24 تیر 1404 - 07:38
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما