سال سرمایه‌گذاری برای تولید
پنج شنبه 19 تیر 1404

پیام شهردار صالحیه بمناسبت روز جهانی قدس

17 اردیبهشت 1400 - 09:52
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، محمد آگاهی مند شهردارصالحیه در پیامی فرارسیدن روز قدس را گرامی داشت.
پیام شهردار صالحیه بمناسبت روز جهانی قدس

?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، محمد آگاهی مند شهردارصالحیه در پیامی فرارسیدن روز قدس را گرامی داشت. او در این پیام آورده است؛

بسم تعالی؛ آخرین جمعه ماه پرفضیلت رمضان، فرصتی مغتنم برای تجلیل از قدس شریف است که بانگ عدالتخواهی بر سر زورگویان و قلدران جهانی به ویژه اسرائیل جنایتکار، نمادِ آزادگی مردمی است که در فرجامین جمعه ماه صیام، خواهان رهایی فلسطینِ مظلوم هستند.

از این رو، اینجانب بعنوان عضو کوچکی از جامعه بزرگ و حسینی تبارِ ایران اسلامی بر طریق حق طلبی و رهپویی از سیره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی خمینی بزرگ لبیک گفته و با شعار "القدس لنا" همچون عموم مسلمانان دغدغه مند آزادی قدس شریف را مطالبه می نمایم. به یقین که آن روز نه دور است و نه بعید.انشاءالله

اخبار مرتبط
اجرای طرح زنگارزدایی، ترمیم و رنگ‌آمیزی تابلوهای شناسایی معابر شهر صالحیه
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در راستای حفظ سیمای بصری شهر و افزایش زیبایی محیطی معابر، عملیات زنگارزدایی، ترمیم و رنگ‌آمیزی تابلوهای شناسایی معابر سطح شهر با تلاش واحد زیباسازی شهرداری در دست اقدام قرار گرفت.
10 تیر 1404 - 07:11
آغاز عملیات بازپیرایی و شاداب‌سازی محیطی بوستان نهج‌البلاغه
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، با هدف ارتقای کیفیت محیطی و افزایش رفاه شهروندان، عملیات بازپیرایی و شاداب‌سازی بوستان نهج‌البلاغه در دستور کار واحد زیباسازی شهرداری قرار گرفت.
10 تیر 1404 - 07:08
آرماتور بندی سقف سوم مجتمع تجاری ورزشی صالحیه
آماده‌سازی طبقه نهایی پروژه به منظور اجرای بتن ریزی
9 تیر 1404 - 07:04
اجرای عملیات لکه‌گیری آسفالت نوار حفاری در خیابان 12 متری نسترن
به منظور بهبود عبور و مرور شهروندان و ارتقای کیفیت معابر شهری، عملیات لکه‌گیری و ترمیم آسفالت نوار حفاری در خیابان 12 متری نسترن شهر صالحیه به همت معاونت عمران شهرداری با جدیت در حال انجام است.
9 تیر 1404 - 07:01
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما