سال سرمایه‌گذاری برای تولید
شنبه 20 اردیبهشت 1404

جداول بن بست لاله ۲ در شانزده متری شهدای غربی نوسازی شد

17 خرداد 1400 - 12:15
نوسازی جداول فرسوده انهار شهر در دستور کار قرار گرفت.
جداول بن بست لاله ۲ در شانزده متری شهدای غربی نوسازی شد

نوسازی جداول فرسوده انهار شهر در دستور کار قرار گرفت.

?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، عملیات تعویض جداول فرسوده در بن بست لاله۲ در شانزده متری شهدای غربی، به منظور ساماندهی معابر و بهسازی شبکه هدایت آب های سطحی، توسط معاونت عمرانی شهرداری صالحیه اجرایی گردید.

?مناسب سازی سطوح کوچه ها و خیابان ها، هدایت و مهار آب‌های سطحی در راستای تسهیل تردد وسایل نقلیه و عابران پیاده و پاسخ به درخواست های آنان از اهداف مهم این اقدام است که با تاکیدات مدیریت شهری با جدیت در مکان های مورد نیاز شهر در حال انجام است.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
 پیروزی ارزشمند تیم فوتبال آرمان صالحیه در ورزشگاه شهید آرمان علی وردی
با این پیروزی، تیم آرمان صالحیه تنها یک گام تا قهرمانی و صعود به لیگ دسته یک باشگاه‌های استان تهران فاصله دارد.
16 اردیبهشت 1404 - 08:24
تعمیر و بازسازی مخازن زباله مستعمل سطح شهر
بهبود مخازن زباله برای ارتقاء بهداشت عمومی
16 اردیبهشت 1404 - 08:22
بازپیرایی چمن بوستان‌های شهر صالحیه؛ ارتقاء زیبایی و کیفیت فضای سبز
اداره سیما، منظر و فضای سبز شهرداری اقدام به بازپیرایی چمن بوستان‌های شهر صالحیه با هدف بهبود زیبایی محیط‌های شهری و ارتقاء کیفیت فضای سبز در مناطق مختلف شهر کرد.
16 اردیبهشت 1404 - 08:19
 اجرای عملیات زیرسازی و آسفالت کوچه بهارستان نهم
عملیات زیرسازی و روکش آسفالت کوچه بهارستان نهم در راستای اجرای طرح نهضت آسفالت و ساماندهی معابر شهری و با هدف ارتقاء کیفیت راه‌ها و بهبود شرایط تردد شهروندان انجام شد.
16 اردیبهشت 1404 - 08:18
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما