سال سرمایه‌گذاری برای تولید
شنبه 20 اردیبهشت 1404

بازدید از مسیر در حال احداث امتداد نگارستان ۱۸ به بلوار هاشمی رفسنجانی

22 خرداد 1400 - 11:48
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در این بازدید که توسط محمد آگاهی مند شهردار صالحیه، مهندس خلجی عضو شورای اسلامی شهر و معاون عمران شهرداری صورت گرفت؛ شهردار صالحیه ضمن دستور عملیات سریع زیرسازی، تسطیح و بتن ریزی rcc مسیر در حال احداث نگارستان ۱۸ به بلوار هاشمی رفسنجانی، لایروبی، درختکاری و استقرار باکس زباله در طول مسیر احداثی را به معاونت خدمات شهر و عمران یادآور شد.
بازدید از مسیر در حال احداث امتداد نگارستان ۱۸ به بلوار هاشمی رفسنجانی

?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در این بازدید که توسط محمد آگاهی مند شهردار صالحیه، مهندس خلجی عضو شورای اسلامی شهر و معاون عمران شهرداری صورت گرفت؛ شهردار صالحیه ضمن دستور عملیات سریع زیرسازی، تسطیح و بتن ریزی rcc مسیر در حال احداث نگارستان ۱۸ به بلوار هاشمی رفسنجانی، لایروبی، درختکاری و استقرار باکس زباله در طول مسیر احداثی را به معاونت خدمات شهر و عمران یادآور شد.

?بازدید دیگر محمد آگاهی مند جهت احداث لچکی در مسیر شهرک امام علی (ع) بود که به دنبال درخواست های شهروندان صورت گرفت و برای اجرای آن برنامه ریزی شد.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
 پیروزی ارزشمند تیم فوتبال آرمان صالحیه در ورزشگاه شهید آرمان علی وردی
با این پیروزی، تیم آرمان صالحیه تنها یک گام تا قهرمانی و صعود به لیگ دسته یک باشگاه‌های استان تهران فاصله دارد.
16 اردیبهشت 1404 - 08:24
تعمیر و بازسازی مخازن زباله مستعمل سطح شهر
بهبود مخازن زباله برای ارتقاء بهداشت عمومی
16 اردیبهشت 1404 - 08:22
بازپیرایی چمن بوستان‌های شهر صالحیه؛ ارتقاء زیبایی و کیفیت فضای سبز
اداره سیما، منظر و فضای سبز شهرداری اقدام به بازپیرایی چمن بوستان‌های شهر صالحیه با هدف بهبود زیبایی محیط‌های شهری و ارتقاء کیفیت فضای سبز در مناطق مختلف شهر کرد.
16 اردیبهشت 1404 - 08:19
 اجرای عملیات زیرسازی و آسفالت کوچه بهارستان نهم
عملیات زیرسازی و روکش آسفالت کوچه بهارستان نهم در راستای اجرای طرح نهضت آسفالت و ساماندهی معابر شهری و با هدف ارتقاء کیفیت راه‌ها و بهبود شرایط تردد شهروندان انجام شد.
16 اردیبهشت 1404 - 08:18
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما