سال سرمایه‌گذاری برای تولید
سه شنبه 17 تیر 1404

در بازدید مشترک رئیس شورای شهر صالحیه اعتراضات مردم درخصوص معضل آب شرب بگوش مدیر آبفای جنوبغرب استان رسید

15 شهریور 1400 - 11:51
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، بدنبال اوج گیری اعتراضات مردمی در خصوص کم فشار بودن و بعضاً قطعی مکرر آب شرب در شهر صالحیه که این روزها به مطالبه جدی شهروندان از رئیس و اعضای شورای شهر و همچنین شهردار صالحیه مبدل شده است.
در بازدید مشترک رئیس شورای شهر صالحیه اعتراضات مردم درخصوص معضل آب شرب بگوش مدیر آبفای جنوبغرب استان رسید

? به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، بدنبال اوج گیری اعتراضات مردمی در خصوص کم فشار بودن و بعضاً قطعی مکرر آب شرب در شهر صالحیه که این روزها به مطالبه جدی شهروندان از رئیس و اعضای شورای شهر و همچنین شهردار صالحیه مبدل شده است.

?سیدمصطفی موسوی رئیس شورای اسلامی از الکاهی مدیر آبفای جنوب غرب استان تهران دعوت نمود تا در بازدیدی مشترک ضمن بررسی مشکلات قطعی و کاهش فشار آب شرب در شهر صالحیه، از نزدیک با شهروندان دیدار و در جریان معضلات و مشکلات آنان در این خصوص قرار گیرد.

?ایشان به همراه آبرومند مسئول آبفای صالحیه در این بازدید به رئیس شورای شهر و مردم قول دادند که بزودی این مشکل در شهر صالحیه مرتفع گشته و از پیگیری های رئیس شورای شهر تقدیر نمود.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
دیدار شهردار و شورای اسلامی شهر صالحیه با رئیس دادگستری شهرستان بهارستان
تقدیر از تلاش‌های مجموعه قضایی شهرستان بهارستان
8 تیر 1404 - 07:14
دیدار شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر صالحیه با دادستان شهرستان بهارستان
تاکید بر همکاری نهادهای اجرایی و قضایی برای خدمت‌رسانی بهتر به شهروندان
8 تیر 1404 - 07:11
نصب پایه پرچم بر روی تیرهای روشنایی بلوار شهید صیاد شیرازی
به منظور زیباسازی منظر شهری و ارتقاء حس هویت ملی، عملیات نصب پایه پرچم بر روی تیرهای چراغ روشنایی در بلوار شهید صیاد شیرازی شهر صالحیه آغاز شد.
8 تیر 1404 - 07:07
برگزاری کلاس‌های آموزش شطرنج برای بانوان و کودکان در سرای بانوان و خانواده
کلاس‌ های آموزش شطرنج ویژه بانوان و کودکان زیر 9 سال با حضور و استقبال جمعی از خانواده‌ها در «سرای بانوان و خانواده» شهر صالحیه در حال برگزاری است.
8 تیر 1404 - 07:04
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما