سال سرمایه‌گذاری برای تولید
یکشنبه 21 اردیبهشت 1404

شهردار صالحیه: تراشه برداری و لکه گیری آسفالت تمامی معابر نابسامان به ترتیب اولویت انجام می گیرد

20 شهریور 1400 - 10:55
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، محمد آگاهی مند شهردار صالحیه که از عملیات تراشه برداری و لکه گیری آسفالت بیش از ۳۰۰۰ متر مربع از معابر و کوچه های نابسامان خبر می داد افزود:علت توقف لکه گیری ها در دو ماه اخیر ، حفاری های آبفا و نیز احداث بنا در کوچه هایی بود که نیاز به این امر ضرورت داشت که با اتمام آن و نیز نزدیک شدن به فصل بارندگی این مهم مجددا در برنامه های کوتاه مدت و ضربتی شهرداری قرار گرفته و بزودی و به ترتیب اولویت و ضرورت کلیه کوچه های نابسامان با نظر کارشناسان عمرانی ضمن تراشه برداری، لکه گیری خواهد شد.
شهردار صالحیه: تراشه برداری و لکه گیری آسفالت تمامی معابر نابسامان به ترتیب اولویت انجام می گیرد

?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، محمد آگاهی مند شهردار صالحیه که از عملیات تراشه برداری و لکه گیری آسفالت بیش از ۳۰۰۰ متر مربع از معابر و کوچه های نابسامان خبر می داد افزود:
علت توقف لکه گیری ها در دو ماه اخیر ، حفاری های آبفا و نیز احداث بنا در کوچه هایی بود که نیاز به این امر ضرورت داشت که با اتمام آن و نیز نزدیک شدن به فصل بارندگی این مهم مجددا در برنامه های کوتاه مدت و ضربتی شهرداری قرار گرفته و بزودی و به ترتیب اولویت و ضرورت کلیه کوچه های نابسامان با نظر کارشناسان عمرانی ضمن تراشه برداری، لکه گیری خواهد شد.

?از شهروندان عزیز انتظار داریم، همچون همیشه با صبوری و متانت همواره حامی خدمات شهرداری بوده و در انجام ضرورتها ما را یاری نمایند.

اخبار مرتبط
 پیروزی ارزشمند تیم فوتبال آرمان صالحیه در ورزشگاه شهید آرمان علی وردی
با این پیروزی، تیم آرمان صالحیه تنها یک گام تا قهرمانی و صعود به لیگ دسته یک باشگاه‌های استان تهران فاصله دارد.
16 اردیبهشت 1404 - 08:24
تعمیر و بازسازی مخازن زباله مستعمل سطح شهر
بهبود مخازن زباله برای ارتقاء بهداشت عمومی
16 اردیبهشت 1404 - 08:22
بازپیرایی چمن بوستان‌های شهر صالحیه؛ ارتقاء زیبایی و کیفیت فضای سبز
اداره سیما، منظر و فضای سبز شهرداری اقدام به بازپیرایی چمن بوستان‌های شهر صالحیه با هدف بهبود زیبایی محیط‌های شهری و ارتقاء کیفیت فضای سبز در مناطق مختلف شهر کرد.
16 اردیبهشت 1404 - 08:19
 اجرای عملیات زیرسازی و آسفالت کوچه بهارستان نهم
عملیات زیرسازی و روکش آسفالت کوچه بهارستان نهم در راستای اجرای طرح نهضت آسفالت و ساماندهی معابر شهری و با هدف ارتقاء کیفیت راه‌ها و بهبود شرایط تردد شهروندان انجام شد.
16 اردیبهشت 1404 - 08:18
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما