سال سرمایه‌گذاری برای تولید
پنج شنبه 19 تیر 1404

اجرای عملیات بیس ریزی، مخلوط ریزی و تسطیح کوچه جدیدالاحداث نگارستان 22

29 آذر 1401 - 12:44
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در راستای تداوم سیاست های عمرانی شهرداری صالحیه و در جهت خدمت رسانی به شهروندان گرامی و همچنین بهسازی معابر و بهبود عبور و مرور شهری، کوچه جدیدالاحداث نگارستان 22 در دست مخلوط ریزی و تسطیح قرار گرفت.
اجرای عملیات بیس ریزی، مخلوط ریزی و تسطیح کوچه جدیدالاحداث نگارستان 22

?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در راستای تداوم سیاست های عمرانی شهرداری صالحیه و در جهت خدمت رسانی به شهروندان گرامی و همچنین بهسازی معابر و بهبود عبور و مرور شهری، کوچه جدیدالاحداث نگارستان 22 در دست مخلوط ریزی و تسطیح قرار گرفت.

?تسهیل در عبور و مرور شهروندان یکی از دغدغه های اساسی مدیریت شهری می باشد و شهرداری صالحیه تلاش دارد تا در سال جاری کوچه ها و معابری که نیاز به تسطیح دارند را در اولویت کاری خود قرار دهد.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
اجرای طرح زنگارزدایی، ترمیم و رنگ‌آمیزی تابلوهای شناسایی معابر شهر صالحیه
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در راستای حفظ سیمای بصری شهر و افزایش زیبایی محیطی معابر، عملیات زنگارزدایی، ترمیم و رنگ‌آمیزی تابلوهای شناسایی معابر سطح شهر با تلاش واحد زیباسازی شهرداری در دست اقدام قرار گرفت.
10 تیر 1404 - 07:11
آغاز عملیات بازپیرایی و شاداب‌سازی محیطی بوستان نهج‌البلاغه
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، با هدف ارتقای کیفیت محیطی و افزایش رفاه شهروندان، عملیات بازپیرایی و شاداب‌سازی بوستان نهج‌البلاغه در دستور کار واحد زیباسازی شهرداری قرار گرفت.
10 تیر 1404 - 07:08
آرماتور بندی سقف سوم مجتمع تجاری ورزشی صالحیه
آماده‌سازی طبقه نهایی پروژه به منظور اجرای بتن ریزی
9 تیر 1404 - 07:04
اجرای عملیات لکه‌گیری آسفالت نوار حفاری در خیابان 12 متری نسترن
به منظور بهبود عبور و مرور شهروندان و ارتقای کیفیت معابر شهری، عملیات لکه‌گیری و ترمیم آسفالت نوار حفاری در خیابان 12 متری نسترن شهر صالحیه به همت معاونت عمران شهرداری با جدیت در حال انجام است.
9 تیر 1404 - 07:01
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما