سال سرمایه‌گذاری برای تولید
جمعه 5 دی 1404

کار ساخت یک‌ مدرسه دیگر در انتهای خیابان‌ولیعصر(عج) آغاز شد

9 تیر 1402 - 07:38
تحول سرانه آموزشی صالحیه و بهره برداری از دو مدرسه مجهز طی ۱۸ ماه اخیر با جدیت مدیریت شهری شهرداری صالحیه برای کمک به اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری، ۴۰۰۰ مترمربع زمین‌ در انتهای خیابان ولیعصر(عج) به وزارت آموزش و پرورش اهداء کرد تا دومین مدرسه مجهز و جدید برای تعلیم و تربیت فرزندان باهوش و مستعد دیار اخلاق و فضیلت طی ۱۸ ماه گذشته متولد گردد.
کار ساخت یک‌ مدرسه دیگر در انتهای خیابان‌ولیعصر(عج) آغاز شد

?تحول سرانه آموزشی صالحیه و بهره برداری از دو مدرسه مجهز طی ۱۸ ماه اخیر با جدیت مدیریت شهری

?شهرداری صالحیه برای کمک به اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری، ۴۰۰۰ مترمربع زمین‌ در انتهای خیابان ولیعصر(عج) به وزارت آموزش و پرورش اهداء کرد تا دومین مدرسه مجهز و جدید برای تعلیم و تربیت فرزندان باهوش و مستعد دیار اخلاق و فضیلت طی ۱۸ ماه گذشته متولد گردد.

?این واحد آموزشی که در حوالی بوستان‌ آموزش ترافیک و سرو قرار دارد چند روزی می شود که کار ساخت آن عملیاتی شده و بدنبال پیگیریهای محمد آگاهی مند شهردار صالحیه مقرر شده تا ابتدای مهر و شروع سال تحصیلی جدید به مرحله بهره برداری و پذیرش دانش آموزان برسد.

?پیش از این با اهداء ۲۵۰۰ مترمربع زمین‌ از سوی شهرداری صالحیه به بنیاد علوی یک واحد آموزشی مجهز درانتهای خیابان ۹ دی ساخته شد که با حضور پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان‌کشور در افتتاح آن از مدیریت شهری بعنوان نهاد پیشرو در توسعه واحدهای آموزشی تقدیر بعمل آمد.

اخبار مرتبط
عملیات مستمر تعمیر و نگهداری مخازن زباله در سطح شهر صالحیه با هدف ارتقاء بهداشت و سیمای شهری
معاونت خدمات شهری با تاکید بر اهمیت حفظ نظافت و زیبایی شهر، عملیات مستمر تعمیر، نگهداری و بهسازی مخازن زباله در کلیه محلات شهر صالحیه را به صورت شبانه‌روزی در دستور کار خود قرار داده است.
23 آذر 1404 - 12:13
تکریم جایگاه «زن» در پارلمان شهری؛ تجلیل مدیریت شهری صالحیه از تنها بانوی شورای شهر
به مناسبت خجسته سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام شامخ مادر و روز زن، آیین تجلیل از سرکار خانم شکری، تنها بانوی عضو شورای اسلامی شهر صالحیه، در دفتر مدیریت شهری برگزار شد.
22 آذر 1404 - 12:11
 انتصاب جدید در شهرداری صالحیه؛ «حامد کریمی» به سمت معاون معماری و شهرسازی شهرداری صالحیه منصوب شد
حامد کریمی رسما به‌عنوان معاون جدید معماری و شهرسازی شهرداری صالحیه معرفی و حکم خود را از سوی شهردار دریافت کرد.
22 آذر 1404 - 12:10
اجرای طرح سنجش بینایی رایگان در صالحیه
همزمان با گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، سرای بانوان و خانواده شهر صالحیه میزبان یک طرح جامع سلامت‌محور با رویکرد تحلیلی بر اهمیت پیشگیری زودهنگام بود. در این طرح، سنجش بینایی رایگان کودکان با بهره‌گیری از دستگاه‌های تخصصی برگزار شد که فراتر از یک رویداد مناسبتی، تاکیدی بر سرمایه‌ گذاری سلامت نسل آینده است.
22 آذر 1404 - 12:06
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما