سال سرمایه‌گذاری برای تولید
جمعه 5 دی 1404

تاکید استاندار تهران بر نقش روابط عمومی‌ها در انعکاس واقعیت ها/ امیدآفرینی و اعتمادسازی اولویت روابط عمومی‌ها باشد

23 مرداد 1402 - 08:30
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران؛ علیرضا فخاری در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان تهران با اشاره به جایگاه روابط عمومی‌ها اظهار داشت: روابط عمومی قلب مرکزی ارتباطات یک سازمان است و این مرکزیت کمک می‌کند تا سازمان به خوبی معرفی، تحلیل و برآورد شود و از دورن این ارتباط، ساختار به آرامش برسد.
تاکید استاندار تهران بر نقش روابط عمومی‌ها در انعکاس واقعیت ها/ امیدآفرینی و اعتمادسازی اولویت روابط عمومی‌ها باشد

?به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران؛ علیرضا فخاری در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان تهران با اشاره به جایگاه روابط عمومی‌ها اظهار داشت: روابط عمومی قلب مرکزی ارتباطات یک سازمان است و این مرکزیت کمک می‌کند تا سازمان به خوبی معرفی، تحلیل و برآورد شود و از دورن این ارتباط، ساختار به آرامش برسد.

?وی ادامه داد: انتظار از روابط عمومی غلو و زیاده‌انگاری ظرفیت‌های مدیریتی نیست و اینکه روابط عمومی فقط از مدیر تعریف کند سم است.

?استاندار تهران تاکید کرد: روابط عمومی پرکننده فاصله رجوع و مرجوع است و باید بتواند فضای خالی چگونگی ارتباطات منطقی در سازمان و مجموعه را حل وفصل کند.

?فخاری سپس گفت: از آفت‌هایی بزرگ، نقش روابط عمومی در معرفی شخصیت مدیرانی است که به دنبال موقعیت‌های اجتماعی و سیاسی هستند که سم مهلکی محسوب می‌شود؛ این در حالی است که عزت‌بخشی به ماهیت می باشد و با تعریف و تمجید به دست نمی‌آید.

?وی با اشاره به وظایف روابط عمومی ها ادامه داد: یکی از وظایف مهم روابط عمومی‌ها تبیین است؛ در این راستا آشکارسازی واقعیت‌ها و فراز و فرود دستگاه‌ها اهمیت دارد و با نشان دادن واقعیت‌ها دستگاه‌ها به وظایف و همچنین با خطاهای خود آشنا می‌شوند.

?استاندار تهران خطاب به مدیران روابط عمومی استان گفت: ابتکار عمل را به دست بگیرید و اگر قرار است در مسیر خدا کار کنید بهتر است نسبت به گذشته تغییر کنید، و برای حرکت در مسیر رضای خدا باید سخاوتمندانه، بدون منت، توام با صبوری و عزت قدم بردارید.

?فخاری تصریح کرد: محصول کاری که برای رضای خدا انجام می‌شود، ماندگار است و اثرگذاری مستمر دارد، در این زمینه به توصیه‌های اخلاقی توجه کنید چراکه برای خودسازی دیر نیست و می توانید اثربخش باشید و محیطی توام با نشاط داشته باشید.

?وی خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم امسال برگزاری انتخابات است، نظام جمهوری اسلامی ایران بر اراده مردم استوار است و دموکراتیک‌ترین کشور در زمینه برگزاری انتخابات هستیم.

?استاندار تهران در ادامه با اشاره به کنش‌گری مردم ایران اظهار داشت: امیدآفرینی و اعتمادسازی اولویت باشد و از آنجا که انقلاب مردمی است باید مردم برای حضور موثر و مشارکت حداکثری در انتخابات آماده شوند.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
عملیات مستمر تعمیر و نگهداری مخازن زباله در سطح شهر صالحیه با هدف ارتقاء بهداشت و سیمای شهری
معاونت خدمات شهری با تاکید بر اهمیت حفظ نظافت و زیبایی شهر، عملیات مستمر تعمیر، نگهداری و بهسازی مخازن زباله در کلیه محلات شهر صالحیه را به صورت شبانه‌روزی در دستور کار خود قرار داده است.
23 آذر 1404 - 12:13
تکریم جایگاه «زن» در پارلمان شهری؛ تجلیل مدیریت شهری صالحیه از تنها بانوی شورای شهر
به مناسبت خجسته سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام شامخ مادر و روز زن، آیین تجلیل از سرکار خانم شکری، تنها بانوی عضو شورای اسلامی شهر صالحیه، در دفتر مدیریت شهری برگزار شد.
22 آذر 1404 - 12:11
 انتصاب جدید در شهرداری صالحیه؛ «حامد کریمی» به سمت معاون معماری و شهرسازی شهرداری صالحیه منصوب شد
حامد کریمی رسما به‌عنوان معاون جدید معماری و شهرسازی شهرداری صالحیه معرفی و حکم خود را از سوی شهردار دریافت کرد.
22 آذر 1404 - 12:10
اجرای طرح سنجش بینایی رایگان در صالحیه
همزمان با گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، سرای بانوان و خانواده شهر صالحیه میزبان یک طرح جامع سلامت‌محور با رویکرد تحلیلی بر اهمیت پیشگیری زودهنگام بود. در این طرح، سنجش بینایی رایگان کودکان با بهره‌گیری از دستگاه‌های تخصصی برگزار شد که فراتر از یک رویداد مناسبتی، تاکیدی بر سرمایه‌ گذاری سلامت نسل آینده است.
22 آذر 1404 - 12:06
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما