سال سرمایه‌گذاری برای تولید
پنج شنبه 15 آبان 1404

اجرای روکش آسفالت گذر احداثی مابین گلستان ۲۵ و ۲۶

24 تیر 1403 - 10:08
در ادامه رزمایش جهادی محله محور باهدف رفع مشکلات و چالش های جاری شهروندان در محدوده اول، معاونت عمرانی عملیات زیرسازی و روکش آسفالت در مسیر فرعی واقع در مابین کوچه های گلستان ۲۵ و ۲۶ را به پایان رساند.
اجرای روکش آسفالت گذر احداثی مابین گلستان ۲۵ و ۲۶ ? در ادامه رزمایش جهادی محله محور باهدف رفع مشکلات و چالش های جاری شهروندان در محدوده اول، معاونت عمرانی عملیات زیرسازی و روکش آسفالت در مسیر فرعی واقع در مابین کوچه های گلستان ۲۵ و ۲۶ را به پایان رساند. ?محدوده اول رزمایش جهادی محله محور کوچه های گلستان یازدهم تا بیست و نهم و نگارستان هجدهم تا کلیه معابر منتهی به پانزده متری اول و دوم را شامل می شود. ?شهروندان محترم برای طرح مشکلات خود می توانند از طریق نصب اپلیکیشن صالحیه من به آدرسhttps://cafebazaar.ir/app/com.fddit.salehiyeh با مدیریت شهری در ارتباط باشند.  
اخبار مرتبط
بازدید شهردار صالحیه از آرامستان بهشت فاطمه(س) به منظور بررسی وضعیت، کمبودها و ارتقای سطح خدمات 
محمد آگاهی‌مند شهردار صالحیه، به‌همراه محمد دهقان نیری، معاون اداری و مالی و سید جواد قریشی مدیر حراست شهرداری، از آرامستان بهشت فاطمه(س) بازدید کردند. 
23 مهر 1404 - 10:05
نصب نیمکت، باکس زباله و اجاق‌ پارکی در میدان شهید بهشتی
در راستای بهبود زیرساخت‌های رفاهی و ارتقای جلوه‌های بصری فضاهای عمومی، عملیات جانمایی و نصب نیمکت‌ها، باکس‌های زباله و اجاق‌های پارکی بتنی در محیط میدان شهید بهشتی واقع در انتهای خیابان ولیعصر(عج) با همکاری مشترک اکیپ‌های فضای سبز، امانی و موتوری شهرداری صالحیه انجام شد. 
22 مهر 1404 - 10:03
برگزاری طرح غربالگری دیابت و فشار خون در سرای بانوان شهرداری صالحیه
به منظور ارتقای سطح سلامت عمومی بانوان و در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی اجتماعی شهرداری، طرح غربالگری دیابت و فشار خون ویژه بانوان در سرای بانوان شهرداری صالحیه برگزار شد.
22 مهر 1404 - 10:01
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما