سال سرمایه‌گذاری برای تولید
چهارشنبه 14 آبان 1404

ترمیم کفپوش خیابان شهدا به همت واحد امانی

20 آبان 1403 - 11:58
واحد امانی عمران با هدف بهبود شرایط تردد و افزایش ایمنی شهروندان در این خیابان پررفت‌وآمد، اقدام به ترمیم کفپوش خیابان شهدا کرد.
ترمیم کفپوش خیابان شهدا به همت واحد امانی

به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، واحد امانی عمران با هدف بهبود شرایط تردد و افزایش ایمنی شهروندان در این خیابان پررفت‌وآمد، اقدام به ترمیم کفپوش خیابان شهدا کرد.

کفپوش خیابان شهدا به دلیل تردد بالا و شرایط جوی دچار آسیب‌هایی شده بود که نیاز به ترمیم فوری داشت که با تعویض کاشی‌های آسیب‌دیده و مرمت سطح خیابان انجام شد.

این اقدامات نه تنها به بهبود وضعیت ظاهری خیابان کمک می‌کند، بلکه به افزایش ایمنی و راحتی تردد شهروندان نیز خواهد انجامید.

اخبار مرتبط
دیدار شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر صالحیه به همراه جمعی از مسئولان شهرستان بهارستان با دو تن از جانبازان سرافراز دفاع مقدس
شهردار صالحیه گفت: افتخار ما، تداوم راه شماست؛ امنیت امروز را مدیون جوانمردی و گذشت دیروزتان هستیم
21 مهر 1404 - 12:22
آغاز عملیات نوسازی جداول فرسوده کوچه گلستان 18
عملیات نوسازی جداول فرسوده در کوچه گلستان 18 با هدف بهبود عبور روان آب‌های سطحی و ارتقای ایمنی ترددهای شهری آغاز گردید. 
21 مهر 1404 - 12:20
اجرای نهر عرضی در خیابان امام سجاد(ع) در پاسخ به نیازهای شهری
عملیات اجرای نهر عرضی در خیابان 16 متری امام سجاد(ع) با هدف ساماندهی شبکه هدایت آب‌های سطحی و فاضلاب شهری در این محدوده انجام شد.
21 مهر 1404 - 12:19
هرس پاجوش درختان سطح شهر
رسیدگی به نفس‌های شهر صالحیه
19 مهر 1404 - 12:17
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما