سال سرمایه‌گذاری برای تولید
سه شنبه 13 آبان 1404

جلوه تازه کوچه بهارستان ششم با طرح رنگ‌آمیزی شهرداری صالحیه

12 آذر 1403 - 12:19
اجرای رنگ‌آمیزی پوششی و رفع اغتشاشات بصری

به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، اجرای رنگ‌آمیزی پوششی و رفع اغتشاشات بصری دیوارهای کوچه بهارستان ششم در چارچوب طرح جهادی محله محور شهرداری انجام شد.

این طرح با هدف ایجاد فضایی دلنشین و شاداب برای ساکنان و افزایش حس تعلق به محله، بهبود منظر شهری و ارتقاء کیفیت محیط زندگی ساکنان منطقه، به همت تیم‌های جهادی انجام و دیوارهای کوچه بهارستان ششم با رنگ‌های متنوع تزئین و نواقص بصری موجود رفع شد.

اخبار مرتبط
دیدار شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر صالحیه به همراه جمعی از مسئولان شهرستان بهارستان با دو تن از جانبازان سرافراز دفاع مقدس
شهردار صالحیه گفت: افتخار ما، تداوم راه شماست؛ امنیت امروز را مدیون جوانمردی و گذشت دیروزتان هستیم
21 مهر 1404 - 12:22
آغاز عملیات نوسازی جداول فرسوده کوچه گلستان 18
عملیات نوسازی جداول فرسوده در کوچه گلستان 18 با هدف بهبود عبور روان آب‌های سطحی و ارتقای ایمنی ترددهای شهری آغاز گردید. 
21 مهر 1404 - 12:20
اجرای نهر عرضی در خیابان امام سجاد(ع) در پاسخ به نیازهای شهری
عملیات اجرای نهر عرضی در خیابان 16 متری امام سجاد(ع) با هدف ساماندهی شبکه هدایت آب‌های سطحی و فاضلاب شهری در این محدوده انجام شد.
21 مهر 1404 - 12:19
هرس پاجوش درختان سطح شهر
رسیدگی به نفس‌های شهر صالحیه
19 مهر 1404 - 12:17
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما