سال سرمایه‌گذاری برای تولید
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404

اصلاح و بهسازی پل های دسترسی معابر؛ پل تقاطع کوچه بهارستان دوم تعریض شد

13 آذر 1403 - 09:28
در راستای طرح جهادی محله محور و به منظور بهبود تردد و تسهیل در عبور و مرور شهروندان

به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در راستای طرح جهادی محله محور و به منظور بهبود تردد و تسهیل در عبور و مرور شهروندان، عملیات اصلاح و تعریض پل فلزی تقاطع کوچه بهارستان دوم در خیابان 12 متری نسترن به همت گروه امانی شهرداری با موفقیت به پایان رسید.

اصلاحات انجام شده شامل تقویت ساختار پل، افزایش عرض مسیر و بهبود شرایط عبور وسایل نقلیه و عابران پیاده می‌شود که به طور مستقیم بر کیفیت تردد شهروندان تاثیر مثبت خواهد گذاشت.

شهرداری صالحیه با تاکید بر اهمیت پروژه‌های محله محور، به دنبال ارتقاء زیرساخت‌های شهری و ارائه خدمات بهتر به شهروندان است و امید است این اقدامات موجب رضایت بیشتر ساکنان و تسهیل در رفت و آمد روزمره آنها گردد.

اخبار مرتبط
آئین تکریم و معارفه مسئول حراست شهرداری صالحیه
با تقدیر از زحمات حبیب معصومی، سیدجواد قریشی معارفه شد
8 اردیبهشت 1404 - 16:16
تجلیل از همیاران سلامت بخش گلستان
به مناسبت هفته سلامت، مراسم تجلیل از کارشناسان و دانش آموزان همیار سلامت بخش گلستان با همکاری آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان بهارستان و شهرداری صالحیه در فرهنگسرای شهید صادق امامی برگزار شد
8 اردیبهشت 1404 - 16:13
جلسه تودیع و معارفه مسئول امور بانوان شهرداری صالحیه برگزار شد
جلسه تودیع و معارفه مسئول امور بانوان شهرداری صالحیه با حضور محمد آگاهی مند، شهردار و محمد دهقان، معاون اداری و مالی در سرای بانوان این شهر برگزار شد و صدیقه نامنی به عنوان مسئول جدید امور بانوان معرفی شد.
7 اردیبهشت 1404 - 13:11
اردوی زیارتی قم و جمکران به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر
قرارگاه فرهنگی و اجتماعی شهر صالحیه، به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر، اردوی زیارتی ویژه‌ای برای جمعی از دختران دانش‌آموز شهر صالحیه در روز سه‌شنبه نهم اردیبهشت ماه تدارک دیده است.
7 اردیبهشت 1404 - 11:51
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما