سال سرمایه‌گذاری برای تولید
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404

دیدار رئیس شعبه بانک شهر گلستان با شهردار صالحیه

3 دی 1403 - 11:01
در دیدار امروز بهرامپور، رئیس شعبه بانک شهر گلستان
دیدار رئیس شعبه بانک شهر گلستان با شهردار صالحیه

در دیدار امروز بهرامپور، رئیس شعبه بانک شهر گلستان، با محمد آگاهی‌مند شهردار صالحیه و محمد دهقان معاون اداری و مالی، موضوعات مختلفی در زمینه همکاری‌های مالی و توسعه خدمات دهی در شهر صالحیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه در خصوص اهمیت تعامل میان نظام بانکی و شهرداری‌ها در راستای ارتقای سطح زندگی شهروندان و نیز برقراری تعاملات بیشتر با ایجاد شعبه در شهر صالحیه به منظور ارائه خدمات و تسهیلات به شهروندان و ارتباط مفید و موثر بانک شهر و شهرداری صالحیه گفتگو و تبادل نظر شد.

در پایان این دیدار دو نهاد برای بهبود رفاه شهروندان و ارتقاء سطح خدمات بانکی در صالحیه و همچنین ادامه این همکاری‌ها و برگزاری جلسات آینده برای بررسی جزئیات بیشتر توافق کردند.

اخبار مرتبط
آئین تکریم و معارفه مسئول حراست شهرداری صالحیه
با تقدیر از زحمات حبیب معصومی، سیدجواد قریشی معارفه شد
8 اردیبهشت 1404 - 16:16
تجلیل از همیاران سلامت بخش گلستان
به مناسبت هفته سلامت، مراسم تجلیل از کارشناسان و دانش آموزان همیار سلامت بخش گلستان با همکاری آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان بهارستان و شهرداری صالحیه در فرهنگسرای شهید صادق امامی برگزار شد
8 اردیبهشت 1404 - 16:13
جلسه تودیع و معارفه مسئول امور بانوان شهرداری صالحیه برگزار شد
جلسه تودیع و معارفه مسئول امور بانوان شهرداری صالحیه با حضور محمد آگاهی مند، شهردار و محمد دهقان، معاون اداری و مالی در سرای بانوان این شهر برگزار شد و صدیقه نامنی به عنوان مسئول جدید امور بانوان معرفی شد.
7 اردیبهشت 1404 - 13:11
اردوی زیارتی قم و جمکران به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر
قرارگاه فرهنگی و اجتماعی شهر صالحیه، به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر، اردوی زیارتی ویژه‌ای برای جمعی از دختران دانش‌آموز شهر صالحیه در روز سه‌شنبه نهم اردیبهشت ماه تدارک دیده است.
7 اردیبهشت 1404 - 11:51
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما