سال سرمایه‌گذاری برای تولید
دوشنبه 8 اردیبهشت 1404

ترمیم و بازسازی کف‌پوش‌‌های معیوب و فرسوده خیابان شهدا

6 اسفند 1403 - 10:07
عملیات ترمیم و بازسازی کف‌پوش‌های معیوب و فرسوده پیاده‌روهای خیابان شهدا با هدف بهبود شرایط تردد و افزایش ایمنی
ترمیم و بازسازی کف‌پوش‌‌های معیوب و فرسوده خیابان شهدا

عملیات ترمیم و بازسازی کف‌پوش‌های معیوب و فرسوده پیاده‌روهای خیابان شهدا با هدف بهبود شرایط تردد و افزایش ایمنی در پیاده‌روها به همت تیم امانی شهرداری صالحیه انجام شد.

معاونت عمرانی شهرداری با توجه به وضعیت نامناسب برخی از کفپوش‌ها که به مرور زمان دچار فرسودگی و آسیب شده بودند، تصمیم به اجرای این عملیات با هدف بهبود کیفیت معابر شهری گرفت.

این عملیات شامل تعویض کف‌پوش‌های آسیب‌دیده، اصلاح شیب‌ و همچنین پاکسازی و زیباسازی محیط اطراف می‌باشد که با استفاده از مصالح باکیفیت با حفظ استانداردهای لازم و زیبایی بصری آن اجرا شد.

این اقدام گامی مثبت در راستای ارتقاء زیرساخت‌های شهری است و انتظار می‌رود با اتمام این پروژه، شرایط تردد برای عابران پیاده بهبود یابد.
 

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
آئین تکریم و معارفه مسئول حراست شهرداری صالحیه
با تقدیر از زحمات حبیب معصومی، سیدجواد قریشی معارفه شد
8 اردیبهشت 1404 - 16:16
تجلیل از همیاران سلامت بخش گلستان
به مناسبت هفته سلامت، مراسم تجلیل از کارشناسان و دانش آموزان همیار سلامت بخش گلستان با همکاری آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان بهارستان و شهرداری صالحیه در فرهنگسرای شهید صادق امامی برگزار شد
8 اردیبهشت 1404 - 16:13
جلسه تودیع و معارفه مسئول امور بانوان شهرداری صالحیه برگزار شد
جلسه تودیع و معارفه مسئول امور بانوان شهرداری صالحیه با حضور محمد آگاهی مند، شهردار و محمد دهقان، معاون اداری و مالی در سرای بانوان این شهر برگزار شد و صدیقه نامنی به عنوان مسئول جدید امور بانوان معرفی شد.
7 اردیبهشت 1404 - 13:11
اردوی زیارتی قم و جمکران به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر
قرارگاه فرهنگی و اجتماعی شهر صالحیه، به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر، اردوی زیارتی ویژه‌ای برای جمعی از دختران دانش‌آموز شهر صالحیه در روز سه‌شنبه نهم اردیبهشت ماه تدارک دیده است.
7 اردیبهشت 1404 - 11:51
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما