سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنج شنبه 18 تیر 1405

نهضت آسفالت در صالحیه

1 اردیبهشت 1404 - 10:29
گامی مهم در راستای توسعه پایدار شهری/ شهردار صالحیه از آغاز عملیات گسترده ساماندهی معابر شهر خبر داد
نهضت آسفالت در صالحیه

به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، محمد آگاهی مند، شهردار صالحیه از آغاز عملیات بزرگ ساماندهی معابر این شهر در سال جدید به منظور بهبود کیفیت معابر و تسهیل در تردد شهروندان، با زیرسازی و آسفالت کوچه‌های مختلف شهر خبر داد.

شهردار صالحیه با اشاره به اهمیت این پروژه گفت: امسال با تمام توان و امکانات موجود، عملیات ساماندهی معابر را آغاز کرده‌ایم و در گام نخست زیرسازی و آسفالت کوچه‌ بهارستان چهارم به اتمام رسیده و ساکنان این منطقه می‌توانند از شرایط بهتری برای تردد و رفت و آمد بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر، مراحل زیرسازی کوچه‌های بهارستان پنجم و ششم نیز در حال انجام است و به زودی شاهد آسفالت این کوچه‌ها خواهیم بود، افزود: هدف ما این است که تمامی معابر شهر صالحیه را به‌طور اصولی ساماندهی کنیم تا ضمن افزایش ایمنی، زیبایی و کیفیت معابر در این منطقه نیز بهبود یابد.

شهردار صالحیه تاکید کرد که این پروژه‌ها نه تنها به تسهیل تردد کمک می‌کند، بلکه منجر به رشد و توسعه اقتصادی منطقه نیز خواهد شد. وی از همکاری و مشارکت شهروندان در انجام این پروژه‌ها قدردانی کرد و از آنها خواست تا با صبوری و همکاری خود، شهرداری را در اجرای بهتر این طرح‌ها یاری کنند.

شهردار صالحیه در پایان خاطرنشان کرد که با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تلاش می‌شود تا پروژه های ساماندهی معابر در سریع‌ترین زمان ممکن به اتمام برسد و شهروندان از نتایج آن بهره‌مند شوند.

اخبار مرتبط
پایان یک معضل دیرینه
اتصال شبکه فاضلاب محله میلان به خیابان ولیعصر(عج)
29 اسفند 1404 - 10:00
برگزاری کلاس‌های آموزش فوریت‌های پزشکی در سرای بانوان
راهی بسوی ارتقای سواد سلامت و آمادگی شهروندان
29 اسفند 1404 - 09:48
صالحیه به استقبال ماه ضیافت الهی رفت
اکران بنرهای معنوی در سطح شهر
29 اسفند 1404 - 09:45
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما