سال سرمایه‌گذاری برای تولید
دوشنبه 13 بهمن 1404

نهضت پاسخگویی به شهروندان؛ هفتمین جلسه دیدار مردمی شهردار صالحیه

13 خرداد 1404 - 09:26
هفتمین جلسه از سلسله دیدارهای مردمی محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه در سالن جلسات شهید مرتضی آوینی برگزار شد.
نهضت پاسخگویی به شهروندان؛ هفتمین جلسه دیدار مردمی شهردار صالحیه

هفتمین جلسه از سلسله دیدارهای مردمی محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه در سالن جلسات شهید مرتضی آوینی برگزار شد.

این جلسه که در راستای تقویت ارتباط مستقیم میان مدیریت شهری و شهروندان برگزار گردید، فرصتی مناسب برای شنیدن دیدگاه‌ها، انتقادات و پیشنهادات شهروندان فراهم آورد.

شهروندان حاضر در این نشست امکان طرح مسائل، مشکلات و درخواست‌های خود را پیدا کردند و از شهردار و مسئولان شهرداری پاسخ‌های مستقیم دریافت کردند.

برگزاری منظم این جلسات نشان‌دهنده تعهد مدیریت شهری به اصول پاسخگویی، شفافیت و مشارکت مردمی در اداره شهر است و این رویکرد زمینه‌ساز بهبود کیفیت خدمات شهری و افزایش رضایت‌مندی شهروندان خواهد بود.

برنامه دیدارهای مردمی شهردار صالحیه هر هفته در روزهای سه شنبه در سالن جلسات شهید مرتضی آوینی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این جلسات با حوزه بازرسی و رسیدگی به شکایات هماهنگی لازم را معمول نمایند.
 

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
گامی برای ارتقای امنیت سلامت در صالحیه؛ هم‌افزایی مدیریت شهری و اورژانس 115
در راستای تقویت زیرساخت‌های امدادی و کاهش زمان طلایی رسیدگی به فوریت‌های پزشکی، نشست مشترک مسئولان اورژانس 115 شهرستان بهارستان با محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه برگزار شد.
17 دی 1404 - 11:36
گفت‌وگوی امام جمعه شهرستان بهارستان و شهردار صالحیه درباره مسائل شهری
در راستای تقویت ارتباط میان نهادهای دینی و مدیریت شهری، حجت‌الاسلام و المسلمین سید سجاد موسوی، امام جمعه شهرستان بهارستان با حضور در دفتر محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.
17 دی 1404 - 11:35
عملیات آسفالت مکانیزه خیابان شهید کریمی
صالحیه، ایستاده بر مدار تحول
17 دی 1404 - 11:33
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما