سال سرمایه‌گذاری برای تولید
سه شنبه 17 تیر 1404

ترمیم و نوسازی جداول کوچه شهریور ۲

7 شهریور 1400 - 09:57
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در پی درخواست ساکنین کوچه شهریور ۲ مبنی بر فرسوده بودن جداول حاشیه معبر و انباشت و نفوذ آب به منازل، طی بازدید محمد آگاهی مند شهردار صالحیه به همراه معاون فنی و عمرانی شهرداری، عملیات ترمیم، زیرسازی و در پی آن نوسازی جداول کوچه مذکور آغاز و طی دو هفته 420 متر جدول، نوسازی گردید که این امر موجب رضایت و تقدیر شهروندان ساکن از شهردار و مجموعه معاونت عمرانی را در پی داشت.
ترمیم و نوسازی جداول کوچه شهریور ۲

?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در پی درخواست ساکنین کوچه شهریور ۲ مبنی بر فرسوده بودن جداول حاشیه معبر و انباشت و نفوذ آب به منازل، طی بازدید محمد آگاهی مند شهردار صالحیه به همراه معاون فنی و عمرانی شهرداری، عملیات ترمیم، زیرسازی و در پی آن نوسازی جداول کوچه مذکور آغاز و طی دو هفته 420 متر جدول، نوسازی گردید که این امر موجب رضایت و تقدیر شهروندان ساکن از شهردار و مجموعه معاونت عمرانی را در پی داشت.
"در دولت کار و کرامت، خدمت به مردم توفیق است."

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
دیدار شهردار و شورای اسلامی شهر صالحیه با رئیس دادگستری شهرستان بهارستان
تقدیر از تلاش‌های مجموعه قضایی شهرستان بهارستان
8 تیر 1404 - 07:14
دیدار شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر صالحیه با دادستان شهرستان بهارستان
تاکید بر همکاری نهادهای اجرایی و قضایی برای خدمت‌رسانی بهتر به شهروندان
8 تیر 1404 - 07:11
نصب پایه پرچم بر روی تیرهای روشنایی بلوار شهید صیاد شیرازی
به منظور زیباسازی منظر شهری و ارتقاء حس هویت ملی، عملیات نصب پایه پرچم بر روی تیرهای چراغ روشنایی در بلوار شهید صیاد شیرازی شهر صالحیه آغاز شد.
8 تیر 1404 - 07:07
برگزاری کلاس‌های آموزش شطرنج برای بانوان و کودکان در سرای بانوان و خانواده
کلاس‌ های آموزش شطرنج ویژه بانوان و کودکان زیر 9 سال با حضور و استقبال جمعی از خانواده‌ها در «سرای بانوان و خانواده» شهر صالحیه در حال برگزاری است.
8 تیر 1404 - 07:04
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما