سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنج شنبه 18 تیر 1405

افزایش روشنایی معبر اصلی شهر صالحیه

21 شهریور 1400 - 10:23
به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در پی تخریب، سرقت و غیر فعال شدن پایه چراغهای مسیر رفت و برگشت ابتدای بلوار سی متری ولیعصر (عج)، با تأکید محمد آگاهی مند شهردار صالحیه، بقایای چراغهای تخریب شده و فرسوده در این مسیر جهت تعمیر و بازسازی جمع آوری و با نصب پایه چراغهای جدید و حبابهای هندسی زیبا، فرایند کابل کشی و افزایش نور مسیر به انجام رسیده و اینک سیمای ورودی شهر با روشنایی و مبلمان شهری مناسب و در خور شأن شهروندان عزیز مزین گردید.
افزایش روشنایی معبر اصلی شهر صالحیه

?به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در پی تخریب، سرقت و غیر فعال شدن پایه چراغهای مسیر رفت و برگشت ابتدای بلوار سی متری ولیعصر (عج)، با تأکید محمد آگاهی مند شهردار صالحیه، بقایای چراغهای تخریب شده و فرسوده در این مسیر جهت تعمیر و بازسازی جمع آوری و با نصب پایه چراغهای جدید و حبابهای هندسی زیبا، فرایند کابل کشی و افزایش نور مسیر به انجام رسیده و اینک سیمای ورودی شهر با روشنایی و مبلمان شهری مناسب و در خور شأن شهروندان عزیز مزین گردید.

?شهروندان گرانقدر: هر گونه تغییر و زیباسازی مناظر شهری توسط شهرداری و با هزینه کرد از اعتبارات بیت المال در راستای ایجاد نشاط و آرامش در میان شما عزیزان صورت گرفته و حفظ و نگهداری از این سرمایه های عمومی وظیفه تک تک ساکنین شهر ماست. در صورت مشاهده هر گونه تخریب و یا سرقت اموال عمومی و مبلمان شهری، ضمن مستندسازی، مراتب را به سامانه پیامکی 3000881062 ارتباط مستقیم با شهردار صالحیه اطلاع دهید.

اخبار مرتبط
پایان یک معضل دیرینه
اتصال شبکه فاضلاب محله میلان به خیابان ولیعصر(عج)
29 اسفند 1404 - 10:00
برگزاری کلاس‌های آموزش فوریت‌های پزشکی در سرای بانوان
راهی بسوی ارتقای سواد سلامت و آمادگی شهروندان
29 اسفند 1404 - 09:48
صالحیه به استقبال ماه ضیافت الهی رفت
اکران بنرهای معنوی در سطح شهر
29 اسفند 1404 - 09:45
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما