سال سرمایه‌گذاری برای تولید
یکشنبه 12 بهمن 1404

هم‌افزایی شهری و مذهبی در صالحیه؛ طرح‌ریزی مراسم باشکوه فاطمی با رویکرد اجتماع‌محور

26 آبان 1404 - 10:50
با نزدیک شدن به سالروز حزن و اندوه شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، نشست راهبردی هماهنگی، هم‌افزایی و تشریک مساعی میان مدیریت شهری صالحیه و هیئت‌های مذهبی منطقه با هدف ارتقاء کمی و کیفی برنامه‌های عزاداری برگزار شد.
هم‌افزایی شهری و مذهبی در صالحیه؛ طرح‌ریزی مراسم باشکوه فاطمی با رویکرد اجتماع‌محور

به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، با نزدیک شدن به سالروز حزن و اندوه شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، نشست راهبردی هماهنگی، هم‌افزایی و تشریک مساعی میان مدیریت شهری صالحیه و هیئت‌های مذهبی منطقه با هدف ارتقاء کمی و کیفی برنامه‌های عزاداری برگزار شد. این نشست مهم که نشانگر عزم جدی نهادهای محلی برای ساماندهی منسجم‌تر مراسمات مذهبی است، به ریاست محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه و با حضور حجت‌الاسلام ابوالقاسمی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بهارستان، در سالن اجتماعات شهید مرتضی آوینی شهرداری به انجام رسید.

محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه در این نشست ضمن تاکید بر لزوم حفظ وحدت و انسجام میان دستگاه‌های اجرایی و هیئات مذهبی، اظهار داشت: خدمت به ساحت مقدس حضرت زهرا(س) افتخار ماست و هدف غایی ما این است که با تجمیع ظرفیت‌ها، مراسم امسال ایام فاطمیه را در شان و منزلت بی‌بی دو عالم، هر چه باشکوه‌تر و منظم‌تر از سال‌های گذشته برگزار و شهر صالحیه را به یکی از کانون‌های شاخص عزاداری در شهرستان بهارستان از طریق سازماندهی مدون و همکاری تنگاتنگ نهادهای شهری و مردمی تبدیل نماییم.

برگزاری این جلسه با حضور عالی‌ترین مقام اجرایی شهر و مسئول ارشد اداره تبلیغات اسلامی، عملا بر اهمیت رویکرد «حکمرانی مشارکتی» در مدیریت رویدادهای فرهنگی و مذهبی شهر صالحیه تاکید دارد. تلاش برای ایجاد «هم‌افزایی» میان شهرداری (به عنوان متولی زیرساخت و خدمات شهری) و هیئات مذهبی (به عنوان مجریان و کنشگران اصلی مراسم) نشان از بلوغ ساختاردهی در برگزاری مراسم‌های ملی_مذهبی دارد. این هماهنگی، از پراکندگی و تداخل برنامه‌ها جلوگیری کرده و ظرفیت‌های مالی و لجستیکی شهر را متمرکز می‌سازد تا اثرگذاری مراسم در سطح منطقه به اوج برسد.

مهم‌ترین خروجی این نشست، برنامه‌ریزی دقیق برای تمرکز فعالیت‌ها در دو شریان اصلی شهر بود. بر اساس تبادل نظرهای صورت گرفته، مقرر شد در روز سالروز شهادت حضرت صدیقه کبری(س) با برپایی موکب‌های خدماتی و عزاداری در خیابان شهید جهان‌آرا به عنوان کانون اصلی برپایی موکب‌های پذیرایی و عزاداری در نظر گرفته شود. این تمرکز جغرافیایی، تسهیل خدمات‌دهی به عزاداران و مدیریت ترافیک را به همراه خواهد داشت. همچنین خیابان ولیعصر(عج) میزبان تجمع بانوان فاطمی و دسته جات عزاداری خواهد بود که بیانگر توجه ویژه به نقش و حضور فعال و سازماندهی شده زنان در مجالس عزاداری حضرت فاطمه زهرا(س) است.

این تصمیمات نه تنها نویدبخش برگزاری مراسمی باشکوه‌تر هستند، بلکه چارچوبی منسجم را برای مشارکت حداکثری شهروندان، به ویژه بانوان فراهم می‌سازند.

تصاویر مرتبط
اخبار مرتبط
گامی برای ارتقای امنیت سلامت در صالحیه؛ هم‌افزایی مدیریت شهری و اورژانس 115
در راستای تقویت زیرساخت‌های امدادی و کاهش زمان طلایی رسیدگی به فوریت‌های پزشکی، نشست مشترک مسئولان اورژانس 115 شهرستان بهارستان با محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه برگزار شد.
17 دی 1404 - 11:36
گفت‌وگوی امام جمعه شهرستان بهارستان و شهردار صالحیه درباره مسائل شهری
در راستای تقویت ارتباط میان نهادهای دینی و مدیریت شهری، حجت‌الاسلام و المسلمین سید سجاد موسوی، امام جمعه شهرستان بهارستان با حضور در دفتر محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.
17 دی 1404 - 11:35
عملیات آسفالت مکانیزه خیابان شهید کریمی
صالحیه، ایستاده بر مدار تحول
17 دی 1404 - 11:33
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما