سال سرمایه‌گذاری برای تولید
دوشنبه 15 دی 1404

نوسازی و ایمن‌سازی وسایل بازی کودکان در بوستان خطی نهج‌البلاغه

27 آذر 1404 - 11:07
در ادامه اجرای برنامه جامع استاندارد سازی فضاهای تفریحی و ارتقای زیرساخت‌ های شهری، عملیات ساماندهی و نوسازی وسایل بازی کودکان در بوستان خطی نهج‌البلاغه شهر صالحیه در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت
 نوسازی و ایمن‌سازی وسایل بازی کودکان در بوستان خطی نهج‌البلاغه

به گزارش روابط عمومی شهرداری صالحیه، در ادامه اجرای برنامه جامع استاندارد سازی فضاهای تفریحی و ارتقای زیرساخت‌ های شهری، عملیات ساماندهی و نوسازی وسایل بازی کودکان در بوستان خطی نهج‌البلاغه شهر صالحیه در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت؛ اقدامی که با هدف افزایش ایمنی، بهبود کیفیت خدمات رفاهی و پاسخ به نیازهای شهروندان اجرایی شده است.

بر اساس اعلام اداره سیما، منظر و فضای سبز شهرداری صالحیه، این طرح پس از ارزیابی‌های کارشناسی و بازدیدهای میدانی از وضعیت تجهیزات موجود تعریف شد؛ ارزیابی‌هایی که فرسودگی بخشی از وسایل بازی، استهلاک سازه‌ها و لزوم بهینه سازی آن‌ها با استانداردهای ایمنی را نشان می‌داد. از این رو، عملیات جدید شامل جمع‌آوری تجهیزات ناایمن، تعمیرات اساسی، تقویت اتصالات و جایگزینی وسایل بازی استاندارد متناسب با گروه‌های سنی کودکان است.

بوستان خطی نهج‌البلاغه به‌دلیل نقش پیوند دهنده میان محلات و حجم بالای تردد روزانه خانواده‌ها، از اهمیت ویژه‌ای در منظومه فضاهای عمومی شهر صالحیه برخوردار است. در چنین فضاهایی، کیفیت و ایمنی تجهیزات بازی نه‌تنها بر سلامت کودکان، بلکه بر احساس امنیت و آرامش والدین نیز تاثیر مستقیم دارد.

این اقدام را می‌توان بخشی از رویکرد شهرداری صالحیه در نوسازی هدفمند و بلندمدت، بجای تعمیرات مقطعی دانست؛ رویکردی که پیش‌تر در بوستان‌های یاس، ریحانه و لاله نیز دنبال شده و نشان‌دهنده تلاش مدیریت شهری برای توزیع متوازن خدمات و ارتقای شاخص‌های زیست‌پذیری شهری است.
 

اخبار مرتبط
بازدید میدانی شهردار صالحیه از آسفالت مکانیزه کوچه شهید خداپرست
در اجرای طرح جامع نوسازی و بهسازی معابر شهری، محمد آگاهی‌مند، شهردار صالحیه با حضور میدانی در کوچه شهید خداپرست، از نزدیک در جریان فرایند اجرای آسفالت مکانیزه این معبر قرار گرفت.
3 دی 1404 - 13:16
آسفالت مکانیزه «کوچه شهید خداپرست»؛ نوزدهمین گام عملی در بازآفرینی معابر فرعی
تداوم یک سیاست شهری مبتنی بر عدالت عمرانی و ارتقای کیفیت زندگی محله‌ای
3 دی 1404 - 13:13
هجدهمین مرحله از نقشه راه بهسازی معابر شهر صالحیه؛ خداحافظی «آذر دوم» با فرسودگی
خدمت بی‌منت در صالحیه تعطیلی ندارد. در راستای توزیع عادلانه امکانات و رسیدگی به مناطق کم‌برخوردار، معبر «آذر دوم» با همت جهادی مدیریت شهری و در مساحتی بالغ بر 1274 مترمربع، جامه نو به تن کرد.
3 دی 1404 - 13:06
تحول تدریجی در زیرساخت‌های شهری؛ «دی دوم» به شبکه معابر استاندارد پیوست
پروژه آسفالت‌ مکانیزه کوچه «دی دوم» به مساحت 648 مترمربع، جدیدترین دستاورد طرح جامع نوسازی معابر فرعی شهر صالحیه است که با بهره‌برداری از آن، شمار محورهای بازسازی‌ شده به 17 مسیر رسید.
3 دی 1404 - 13:04
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما