سال سرمایه‌گذاری برای تولید
دوشنبه 20 بهمن 1404

پروژه «تصفیه‌خانه شهر صالحیه» وارد فاز بتن‌ریزی شد

8 بهمن 1404 - 11:09
تدبیر مدیریت شهری برای پایدارسازی منابع آبی
پروژه «تصفیه‌خانه شهر صالحیه» وارد فاز بتن‌ریزی شد

پیرو اعلام راهبرد جدید شهرداری صالحیه مبنی بر استقلال در تامین منابع آبی و گذر از بحران ناترازی انرژی، مشاهدات میدانی و گزارش‌های فنی حاکی از آن است که عملیات اجرایی احداث تصفیه‌خانه 1000 مترمکعبی این شهر، با عبور از مراحل مطالعاتی، اکنون با سرعتی قابل توجه وارد فاز عملیاتی و احداث ابنیه فنی شده است.

این پروژه که به عنوان یکی از شاخص‌ترین طرح‌های زیرساختی جنوبغرب استان تهران شناخته می‌شود، در زمینی به مساحت 1500 مترمربع جانمایی شده است. موقعیت استراتژیک این سایت در انتهای خیابان ولیعصر(عج) و در مجاورت پارک آموزش ترافیک، نشان از هوشمندی در مکان‌یابی آن دارد؛ چرا که علاوه بر دسترسی مناسب برای شبکه جمع‌آوری فاضلاب، فاصله انتقال پساب تصفیه شده به کانون‌های مصرف (فضاهای سبز اصلی شهر) را به حداقل می‌رساند.

بر اساس آخرین اخبار دریافتی از معاونت عمرانی، پس از تجهیز کارگاه، هم‌اکنون ماشین‌آلات سنگین در حال انجام عملیات خاکبرداری در سایت پروژه هستند. همزمان با پیشروی خاکبرداری، اکیپ‌های فنی، عملیات آرماتوربندی و بتن‌ریزی فونداسیون دیوارهای حائل را آغاز کرده‌اند.

شهرداری صالحیه با آغاز عملیات احداث تصفیه خانه در این مقطع از سال، مصمم است تا پیش از اوج‌گیری مجدد تنش‌های آبی در فصول گرم سال آینده، بخش عمده‌ای از سازه آن‌را تکمیل نماید. تزریق روزانه 1000 مترمکعب آب بازچرخانی شده به شریان‌های سبز شهر، نه تنها نیاز 500 مترمکعبی فعلی را به طور کامل پوشش می‌دهد، بلکه یک ذخیره استراتژیک معادل 500 مترمکعب دیگر برای توسعه آتی سرانه فضای سبز ایجاد می‌کند.

این پروژه که رافع بسیاری از مشکلات خدمات شهری در کوران ناترازی ها خواهد بود، در واقع کارگاه بزرگی برای تبدیل تهدید (فاضلاب و روان‌آب‌ها) به فرصت (آب کشاورزی و صنعتی) است. 
 

اخبار مرتبط
جشن باشکوه مولودی‌خوانی میلاد حضرت ولی‌عصر (عج) در سرای بانوان و پارک ریحانه برگزار شد
در آستانه فرارسیدن نیمه شعبان و میلاد باسعادت حضرت ولی‌عصر (عج)، جشن باشکوه مولودی‌خوانی با حضور پرشور شهروندان، خانواده‌ها و بانوان در سرای بانوان و پارک ریحانه شهر صالحیه برگزار شد.
12 بهمن 1404 - 11:53
برگزاری مسابقات فوتسال درون‌سازمانی کارکنان شهرداری صالحیه به مناسبت دهه فجر
به مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه مبارک فجر، مسابقات فوتسال درون‌سازمانی کارکنان شهرداری صالحیه با هدف تقویت روحیه نشاط، همدلی و تعامل سازمانی برگزار می‌شود.
12 بهمن 1404 - 11:50
اجرای آسفالت مکانیزه کوچه نگارستان هفدهم
چهل‌ودومین گام استوار شهرداری صالحیه در مسیر بازآفرینی معابر شهری
12 بهمن 1404 - 11:35
اجرای عملیات پیاده‌روسازی در انتهای خیابان ولیعصر(عج)
ایجاد مسیر پیاده از گلستان 22 تا 9 دی
11 بهمن 1404 - 11:31
صفحه اصلی
آخرین اخبار
شورای اسلامی شهر صالحیه
خدمات الکترونیک
معاونت‌ها
فرم‌ها
تماس با ما